בוני אתרים חינם הם פיתרון מושלם עבור אנשים פרטיים ועסקים קטנים לפתוח אתר מבלי להזמין יזם. עם זאת, מציאת פתרון בניית אתר בחינם הטוב ביותר יכולה להיות מסובכת למתחילים.
עורך דין מומלץ
יש כל כך הרבה מערכות לבניית אתרים ללא תשלום ראשוני בשוק, איך תדעו לבחור את הפיתרון הנכון עבורכם? נבחן את פלטפורמת בניית האתרים הטובה ביותר על ידי מעבר על היתרונות והחסרונות והעלויות של האפשרויות הנפוצות ביותר.
לפני שנשווה את מערכות בניית האתרים המובילות, אנו ממליצים לך לרשום מה אתה רוצה לעשות עם האתר שלך? מה המטרות שלך ואילו תכונות תרצה לראות באתר שלך.
לדוגמא, אתה יכול לרשום דברים כמו: לנהל בלוג, גלריית תמונות, חנות מקוונת (eCommerce), מערכת הזמנות, טופס יצירת קשר, תכונות SEO, תכונות מדיה חברתית וכו ‘. אם אתה לא בטוח לגבי מה שאתה רוצה, בדוק את המתחרים שלך או אתרים אחרים לקבלת השראה.
אופטימיזציה למנועי חיפוש SEO | קידום אתר אינטרנט במנועי חיפוש | קידום אורגני
רוב הפלטפורמות להקמת אתרים בחינם- ללא תשלום ראשוני, מציעות ממשק משתמש גרור ושחרר אינטואיטיבי לבניית האתר החדש שלך. אתה יכול לנצל את חשבונות הניסיון (תוכניות בחינם), או את האחריות להחזר הכסף הנדיב לנסיעת מבחן לפני שתקבל את ההחלטה הסופית שלך.
לאחר מכן, עליך לשקול את אפשרויות הצמיחה שלך. האם תוסיף עדכונים שוטפים לאתר שלך? האם אתה זקוק למדור בבלוג? האם תמכור בעתיד מוצרים נוספים באתר שלך? עליכם לוודא שבונה האתרים שתבחרו יוכל לטפל בצרכים שלכם ככל שהעסק שלכם גדל.
קריטריונים לביקורת – חמשת האלמנטים המובילים הם:
קלות שימוש – בניית האתרים צריכה להיות קלה לשימוש למתחילים מוחלטים (משתמשים שאינם טכניים). חייב להיות מצויד בבונה גרור ושחרר, כלי עריכה חזקים ואפשרויות התאמה אישית.
תמחור – מכיוון שמדובר במרחב תחרותי, אנו מחפשים איזה בונה אתרים מציע את התמורה הטובה ביותר למחיר. אנו שואלים שאלות כמו האם הוא מציע דומיין חינם, SSL בחינם, דוא”ל עסקי בחינם, תכונות מסחר אלקטרוני בחינם וכו ‘.אם לא, אז כמה בעל עסק קטן צריך להוציא על תוספות נוספות / עלויות נסתרות.
עיצוב ותכונות – אנו רוצים להבטיח כי בונה האתרים מציע טונות של תבניות אתרים מקצועיות ולהציע גמישות להוסיף תכונות אחרות כמו גוגל אנליטיקס, כלי שיווק של צד שלישי וכו ‘.
תמיכת לקוחות – למרות שאנו מצפים מבוני האתרים להציע ממשק אינטואיטיבי ונוח לשימוש, אנו רוצים לוודא שתמיכת לקוחות 24/7 זמינה בעת הצורך. בעלות על נתונים וניידות – לעתים קרובות למתחילים לא חושבים על זה, אך בהיותנו בענף למעלה משני עשורים, אנו מקדישים תשומת לב רבה יותר לתנאי השירות כדי להבטיח כי ברשותכם הנתונים שלכם, והם ניידים אם תצטרכו לעבור.
עם זאת, בואו נסתכל על הפלטפורמות המובילות לבניית אתרים כדי לבנות את האתר שלכם ללא תשלום. 1. וורדפרס וורדפרס WordPress.org (המכונה גם WordPress המתארח בעצמו) היא פלטפורמת בניית האתרים הפופולרית ביותר בעולם והיא ניתנת להתקנה לגמרי בחינם. מעל 41% מכל אתרי האינטרנט מופעלים על ידי WordPress.
קיימות שתי גרסאות של WordPress. יש WordPress.org ו- WordPress.com המארחים בשרת שלהם. נדבר על WordPress.com בהמשך מאמר זה.
תוכל גם לקרוא את השוואת WordPress.org לעומת WordPress.com לקבלת פרטים נוספים.
הוורדפרס בראש רשימת בוני האתרים הטובים ביותר בשל הפופולריות שלו, התכונות החזקות שלו, המדרגיות ונוחות השימוש. וורדפרס הוא בונה אתרי אינטרנט בחינם ופתוח . המשמעות היא שיש לך שליטה מרבית על האתר שלך בהשוואה לכל בונה אתרים מקוון אחר ברשימה זו.
בניגוד לבוני אתרים אחרים, בוורדפרס תזדקק לרכוש אחסון בשרת ותארח אתר משלך (זה הרבה יותר קל ממה שזה נשמע). יתרונות: וורדפרס מעניקה לך שליטה מלאה בכל היבט באתר האינטרנט שלך ובנוכחות מקוונת. בעזרתו ניתן לבנות כל סוג של אתר.
לדוגמא, חנות מסחר אלקטרוני , פורומים קהילתיים , רשת חברתית , אתר חברות , אתר פשוט, דף נחיתה ועוד. ישנם אלפי ערכות נושא מוכן וורדפרס באיכות גבוהה, בהן אתה יכול להשתמש לעיצוב האתר שלך.
יש בו גם בוני דפים גרור ושחרר מדהימים כמו SeedProd , Beaver Builder ו- Divi המאפשרים לך ליצור בקלות פריסות עמודים משלך באמצעות עורך גרור ושחרר.
בונה עמודים SeedProd תקבל גם גישה ליותר מ -58,000 תוספי וורדפרס בחינם . אלה כמו אפליקציות עבור WordPress שמוסיפות תכונות ופונקציונליות נוספות לאתר שלך כגון עגלת קניות, טפסים ליצירת קשר, Google Analytics , גלריית תמונות, כלי מדיה חברתית, צ’אט חי, התאמה אישית של CSS וכו ‘.
וורדפרס מתורגם במלואו לעשרות שפות וניתן להשתמש בו בקלות ליצירת אתרים רב לשוניים . כאשר אתה מחשיב את כל היתרונות הנ”ל, וורדפרס היא ללא ספק בונה האתרים הזול ביותר בשוק.
הוורדפרס מגיע גם עם כלי SEO חזקים שמנועי חיפוש אוהבים, וזה מבטיח שהאתר שלך תמיד יקבל את הדירוג הגבוה ביותר במנועי החיפוש. מכל הסיבות לעיל, וורדפרס היא בניית אתרים מספר 1 ומערכת ניהול תוכן לבעלי עסקים, בלוגרים, מפתחי אתרים ומעצבי אתרים.
חסרונות: יהיה עליך לנהל אתר משלך, כלומר תצטרך להכיר מערכת חדשה. עקומת הלמידה הקלה הזו צולחת על ידי רוב המשתמשים בקלות, אך היא קצת קשה בהתחלה. יהיה עליך גם לעדכן עם עדכוני וורדפרס, עדכוני תוספים וליצור גיבויים.
תמחור: בעוד שוורדפרס הוא בונה אתרים בחינם, תצטרךלרכוש שם דומיין ואירוח אתרים בשרת כדי להעלות את האתר שלך לחיים אשר בדרך כלל עולה $ 15 לשנה ו- $ 8 לחודש בהתאמה.
2. בניית אתרים בעזרת בונה אתרים Constant Contact הוא בונה אתרים אינטליגנטי המופעל על ידי AI שעוזר לך לבנות אתר מותאם אישית תוך מספר דקות.
זהו חלום שהתגשם עבור בעלי עסקים קטנים שאינם טכניים. יתרונות Constant Contact ידוע בהיותו שירות שיווק הדוא”ל המוביל בעולם .
לאחר שהאזינו לחששות עסקיים קטנים, הם החליטו ליצור את בניית אתרים המופעלת על ידי בינה מלאכותית ברמה העולמית המסייעת לך ליצור אתר בתוך דקות (מבלי לכתוב קוד HTML כלשהו).
באפשרותך להשתמש באשף ADI המודרך שלהם (בינה מלאכותית) כדי ליצור עיצוב אתרים מותאם אישית לחלוטין עם הצעות תמונה ותוכן מותאמות אישית.
התאמה אישית של בונה אתרי אינטרנט Constant Contact תומך בגרור ושחרר אינטואיטיבי שלהם מקל על התאמה אישית של פריסת האתר שלך. תוכלו לבחור מתוך הספרייה שלהם מעל 550,000 תמונות באיכות מקצועית בחינם בכדי לגרום לאתר שלכם להראות מדהים מבחינה ויזואלית.
כל פריסות התבניות ידידותיות לנייד מהקופסה, כך שהאתר שלך ייראה נהדר במכשירים שולחניים וניידים. מכיוון שמדובר בפתרון אתרים מתארח, הוא בונה אתרים ללא טרחה לחלוטין.
הם מציעים גם תמיכה טלפונית חיה 24/7 ותמיכה בצ’אט, וזה נהדר לעסקים קטנים. תכונות אחרות בפלטפורמה כוללות יצרנית לוגו, טפסים ליצירת לידים, ניתוח אתרים, מסחר אלקטרוני ועוד. החלק הכי טוב בקשר קבוע הוא שזה בונה אתרים בחינם.
זה אומר שאתה יכול ליצור אתר, בלוג, לוגו ואפילו חנות מקוונת באמצעות התוכנית החינמית שלהם. כאשר אתה מוכן להפוך את האתר שלך לפעיל ברשת או להתחיל למכור, תצטרך לשדרג לתוכנית בתשלום. בהתחשב בתכונות, Constant Contact הוא בהחלט אחד מבוני האתרים המקצועיים הטובים ביותר ברשימה זו הידידותי למשתמש, מגיע עם כלי עריכה טובים ותכונות SEO במחיר מעולה.
חסרונות המערכת, שאין תוספים של צד שלישי שתוכל להתקין באתר שלך כדי להוסיף תכונות חדשות שאינן מוצעות על ידי Constant Contact.
בדיוק כמו כל בונה אתרים אחר, אם ברצונך לחבר שם דומיין מותאם אישית, יהיה עליך לשדרג לתוכנית בתשלום. החלק הטוב הוא שהם מספקים לך כלים רבים ושילובי צד ג ‘ממש בפלטפורמה כדי להפוך את השיווק שלך למוצלח יותר בהגעה ללקוחות חדשים וקיימים במחיר מעולה.
תמחור: Constant Contact מציע בונה אתרים בחינם רב עוצמה המאפשר לך ליצור אתר, בלוג ואפילו חנות מקוונת. ניתן להוסיף דפי אינטרנט ללא הגבלה ללא עלות נוספת. כדי לקבל שם דומיין, להפוך את האתר שלך לאוויר ולהתחיל למכור, יהיה עליך לרכוש את תוכנית בניית האתרים שלהם שעולה 10 דולר לחודש (או 8.50 דולר לחודש אם משלמים מראש מדי שנה).
כל התוכניות מגיעות עם צ’אט חי 24/7 ותמיכה טלפונית. אם אתם מתכננים לשלב שיווק בדוא”ל, כדאי לכם לשקול את תוכניות שיווק הדוא”ל שלהם או שיווק בדוא”ל, שמגיע עם כל התכונות של בניית אתרים בשילוב עם כל התכונות המתקדמות של אוטומציה שיווקית.
קשר קבוע הוא בחירה מצוינת עבור עסקים קטנים שאינם רוצים להשתמש בוורדפרס.
3. וויקס Wix Wix.com היא תוכנה נוספת לבניית אתרים המבוססת על ענן. הוא מציע נוחות שימוש בשילוב עם קבוצה חזקה של תכונות לבניית האתר שלך בקלות.
יתרונות יוצר אתרי Wix הוא פלטפורמה שמתארחת באופן מלא, כך שלא תצטרכו לשלם עבור אירוח. אתה מקבל גישה למאות תבניות לבחירת עיצוב האתר שלך. כל תבנית ניתנת לעריכה מלאה באמצעות בונה האתרים גרור ושחרר. תמונת מסך של בונה אתרי Wix Wix גם בנתה אינטליגנציה עיצובית מלאכותית (Wix ADI) שתוכל לעצב אתר יפהפה עבורך.
מלבד טונות של תבניות, Wix מגיעה גם עם עשרות אפליקציות בחינם ובתשלום שתוכלו להתקין באתר שלכם. יישומים אלה מאפשרים לך להוסיף תכונות ופונקציונליות חדשות לאתר שלך. חלקם נוצרים על ידי Wix, ואחרים נוצרים על ידי מפתחי צד שלישי.
Wix מציעה תוכנית בחינם עם רוחב פס ואחסון מוגבלים. עם זאת, אתה יכול להשתמש בתכנית זו כדי לנהוג בבחינת אתרי הגרירה והשחרור שלהם. זה לא כולל שם דומיין , אז אם תחליט לשמור על האתר שלך, ייתכן שתרצה לשדרג לתוכנית פרימיום. אתה מקבל גם SSL בחינם עם כל תוכניות ה- Wix, אך יהיה עליך להפעיל אותו באתר שלך.
חסרונות תוכניות חינם וקישור דומיין יציגו מודעות ממותגות של Wix באתר שלך. יהיה עליך לשדרג לתכנית משולבת או ללא הגבלה כדי להסיר מודעות אלה. אם תחליט אי פעם להעביר את האתר שלך מ- Wix , יהיה לך די מורכב לעשות זאת.
תוכנית ה- Connect Domain שלהם שמחירה 9.16 $ לחודש מאפשרת לך רק לחבר שם דומיין מותאם אישית, כך שתצטרך לקנות שם דומיין בנפרד. תמחור Wix מציעה גרסה חינמית מוגבלת עם תחום משנה ממותג Wix. ניתן לחבר דומיין תמורת 9.16 דולר לחודש.
תוכנית המשולבת שלהם מתחילה ב -14.95 דולר לחודש ותקבל שם דומיין בחינם. תוכנית המסחר האלקטרוני של חנויות מקוונות עלתה 26.25 דולר לחודש.
4. Web.com Web.com – תוכנת בניית אתרים Web.com הוא אחד ממבני האתרים המדורגים למעלה עבור עסקים קטנים.
הם מציעים כלים קלים לבניית אתרים במחיר סביר מאוד, כך שכל אחד יכול לבנות אתר ללא צורך בכישורים טכניים. יתרונות Web.com מציע בונה אתרים גרור ושחרר רב עוצמה שקל להשתמש בו לבעלי עסקים שאינם טכניים. אתה יכול לבחור מבין אלפי התבניות היפות שהוכנו מראש לאתרים ולהתאים אישית את העיצוב כך שיתאים לצרכי המותג שלך באמצעות לחיצה ולחיצה בלבד.
תבניות בניית אתרים Web.com הבנאי מגיע עם כל התכונות החזקות שהיית מצפה, כולל אפשרות להוסיף גלריות תמונות, סרטונים, מחווני המלצות, טפסים ליצירת קשר, מיקומי מפה, כפתורי מדיה חברתית ועוד.
באפשרותך להוסיף עמודים ללא הגבלה לאתר שלך, ולהתאים אישית את העיצוב של כל עמוד אתר בנפרד. כל תבניות האתר שלהן ידידותיות לניידים ב 100%, והן גם מאפשרות לך להתאים אישית את העיצוב למכשירים שונים (שולחניים, טאבלטים וטלפונים ניידים).
בפלטפורמת בניית אתרים Web.com כלי המסחר האלקטרוני שלהם מאפשרים לך להוסיף עד 50 מוצרים, לקבל באופן מאובטח תשלומי כרטיסי אשראי באינטרנט, לעקוב ולנהל הזמנות, להציע הנחות ועוד.
כל התוכניות של Web.com מגיעות עם שם דומיין בחינם, כתובת דוא”ל עסקית, תכונות שמירה אוטומטית וגיבוי, פתרון אבטחת אתרים, כלי SEO, ניתוח אתרים וכלים חזקים אחרים לאתרים. הם מציעים גם תמיכה בצ’אט וטלפון ללא הגבלה, כך שתוכלו לדבר עם מומחי האינטרנט שלהם כאשר אתם זקוקים לעזרה.
מלבד מנגנון בונה האתרים, הם מציעים גם שירותי עיצוב אתרים בהם מומחה יכול לעצב את כל האתר שלך במחיר משתלם במיוחד. חסרונות Web.com אמנם מציע את כל הכלים הדרושים לך לבניית אתר פשוט לעסקים קטנים, אך חסרות לו כמה מהתכונות החזקות שתרצה ככל שהעסק שלך יגדל.
לדוגמא, הפונקציונליות לבלוגים ב- Web.com מוגבלת מאוד, ושום מקום לא סגור את העוצמה של מה שאתה מקבל עם WordPress. תוכנית המסחר האלקטרוני שלהם מגבילה אותך ל -50 מוצרים בלבד וזה די והותר עבור רוב העסקים הקטנים. עם זאת, אם אתה מעוניין ליצור חנות מקוונת חזקה, כדאי לך לבחון בוני אתרים אחרים ברשימה שלנו כגון WooCommerce או Shopify .
לבסוף, מכיוון ש- Web.com הוא בונה אתרים כמו Wix, לא תוכל לעבור בקלות לפלטפורמה אחרת אם תרצה לעשות זאת בעתיד.
תמחור תמחור Web.com מתחיל ב -1.95 דולר לחודש עבור תוכנית המתחילים לאתרים שלהם שמגיעה עם בונה האתרים שלהם גרור ושחרר, מאות תבניות יפות, אלפי תמונות מלאי ודומיין בחינם. תוכנית השיווק שלהם מתחילה ב -2.95 דולר לחודש והיא כוללת תכונות קידום אתרים נוספות שיעזרו לכם לדרג גבוה יותר.
לבסוף, תוכנית המסחר האלקטרוני שלהם מתחילה ב -3.95 דולר לחודש הכוללת כלי מסחר אלקטרוני כמו יכולת לקבל כרטיסי אשראי עם עגלת קניות מאובטחת, למכור עד 50 מוצרים, לעקוב ולנהל את ההזמנות שלך ועוד.
בונה אתרים Web.com מאפשר לך ליצור אתר עסקי במחיר משתלם במיוחד.
5. Gator מאת HostGator Gator הוא בונה אתרים מקוון פופולרי שנוצר על ידי HostGator , אחת מספקיות אירוח האתרים הגדולות בעולם. בונה Gator הוא פיתרון של בניית אתרים הכוללת את כל מה שהופך אותו לבונה אתרים מושלם לעסקים קטנים.
יתרונות Gator היא פלטפורמה מתארחת לחלוטין, כך שאינך צריך לדאוג לגבי התוכנה, העדכונים או הגיבויים. אתה מקבל בונה אתרים קל המאפשר לך לבחור מבין 200+ תבניות מקצועיות לעיצוב אתרים. כל עיצוב כולל אפשרויות התאמה אישית פשוטות שתוכלו להגדיר מהבנאי עצמו.
אתה יכול לערוך כל פריט בדף עם ממשק פשוט עם נקודה ולחיצה. ניתן גם לגרור ולשחרר פריטים נפוצים כמו תמונות, קטעי וידאו, גלריית תמונות , טקסט, עמודות, מפות וטופסי קשר .
Gator גם נותן לך גישה לספריית תמונות מובנית, כך שתוכל למצוא ולהוסיף תמונות יפות באתר האינטרנט שלך. כל התוכניות בתשלום כוללות שם דומיין מותאם אישית בחינם לאתר שלך. תוכנית המסחר האלקטרוני מגיעה גם עם היכולת להקים חנות מקוונת ולמכור את המוצרים שלך באופן מקוון. מכיוון ש- Gator הוא מוצר בתשלום, הם לא מוכרים את הנתונים שלך או מציגים מודעות באתר שלך.
חסרונות בניגוד לחלק מהאפשרויות האחרות ברשימה, ל- Gator אין תוכנית חינמית. הם גם לא מציעים ניסיון בחינם. כמו בוני אתרים קניינים אחרים ברשימה, אינך יכול לשכור מפתח שיעזור לך לשנות באופן משמעותי את עיצוב האתר שלך או להוסיף תכונות חדשות לאתר שלך.
תמחור תוכניות בתשלום של Gator מתחילות מ- $ 3.84 לחודש, $ 5.99 לחודש עבור פרמיה ו- 9.22 $ עבור תוכנית מסחר אלקטרוני. זה בהחלט אחד מבוני האתרים הזולים ביותר ברשימה. בעזרת Gator ניתן לבנות אתר עסקי קטן, חנות עם פריטים מוגבלים או גלריית תמונות. עם זאת, אין זה מתאים לכוחו של בונה האתרים הפופולרי ביותר, וורדפרס.
6. זירו בונה אתרים של זירו Zyro הוא בונה אתרים חזק ומשתלם בשוק. הם מציעים כלי בניית אתרים גרור ושחרר בקלות עם אירוח בחינם ו 87% הנחה על תוכניות פרימיום, מה שהופך אותם לבונה אתרים הזול ביותר ברשימה שלנו.
יתרונות בונה אתרים של Zyro מאפשר לך ליצור אתר ללא שום כישורי עיצוב או קידוד. כלי העיצוב הקלים לשימוש והעוצמתיים שלהם מקלים על כולם לבנות אתרים מדהימים מבחינה ויזואלית. זה מגיע עם יצרנית לוגו, כלי AI שימושי וטונות של תבניות אתרים מוכנות מראש שתוכלו להתחיל איתן.
יש לך גם גישה למעל מיליון תמונות באיכות גבוהה בחינם. זירו – תבניות בניית אתרים זולות החלק הכי טוב ב- Zyro הוא התמחור המשתלם. אם אתה אמן או עסק קטן בתקציב, אז זירו הוא ההימור הטוב ביותר שלך.
זה בונה האתרים הזול ביותר בשוק עם מחיר החל מ- 1.89 $ לחודש. אבל אל תתנו לתמחור הנמוך לחשוב שזו לא פלטפורמה רבת עוצמה לבניית אתרים. הם מציעים זמן פעולה מהימן ואמינות.
עם כל תוכנית, אתה מקבל תכונות רבות עוצמה. לדוגמא בתוכנית Unleashed, אתה מקבל שילובים שיווקיים כמו Google Analytics, מיקוד מחדש של פייסבוק, רימרקטינג מבקרים וכו ‘. יש להם גם תוכניות מסחר אלקטרוני המאפשרות להוסיף מוצרים ללא הגבלה, לקבל תשלומים מקוונים, להציע שוברי הנחה, ניהול הזמנות, ניהול מלאי, ואפילו לחבר את החנות שלך לאמזון, אינסטגרם ושופיפי.
חסרונות לא קל להחליף תבנית ברגע שאתה בוחר בה. מכיוון ש- Zyro אינו קוד פתוח, הוא חסר שילובים ותוספים של צד שלישי ש- WordPress מציע. תוכנית המתנע שלהם מוגבלת מעט בתכונות ואינה כוללת דומיין בחינם, אך יש לה את כל היסודות הדרושים לך כדי לבנות אתר. Zyro אמנם מציע תכונות בלוגים, אך זו לא פלטפורמת בלוגים אמיתית, ולכן חסרות להן תכונות כמו היכולת לתזמן פוסטים בבלוג וכו ‘.
תמחור התוכנית הבסיסית של זירו מתחילה ב -1.89 דולר לחודש. תוכנית משוחררת שמגיעה עם דומיין בחינם מתחילה ב -3.09 דולר לחודש. תוכנית מסחר אלקטרוני עולה 8.99 דולר לחודש אך מוגבלת ל -100 מוצרים. אם אתה רוצה מוצרים ללא הגבלה, אתה רוצה את תוכנית המסחר האלקטרוני שלהם שעולה 14.99 $ לחודש.
Zyro הוא ללא ספק בונה האתרים הזול ביותר שקיים בשוק, והוא מגיע עם מערכת נהדרת של תכונות.
7. בונה אתרים Domain.com בונה אתרים Domain.com Domain.com מציע בניית אתרים קלה המאפשרת לך ליצור אתר עסקי קטן, בלוג ואפילו אתר מסחר אלקטרוני בכמה לחיצות בודדות. יתרונות Domain.com מציע בונה אתרים גרור ושחרר כדי ליצור את האתר שלך. אתה יכול להתחיל עם אחת ממאות התבניות המעוצבות שלהם באופן מקצועי ולהתאים אותה באמצעות ממשק גרור ושחרר פשוט כדי להתאים למותג שלך.
כל התבניות לבניית אתרים Domain.com מותאמות למחשבים ניידים, טאבלטים ומחשבים שולחניים. המשמעות היא שהאתר שלך ייראה נהדר בכל המכשירים. זה מגיע עם כל התכונות החזקות שאתה מצפה מבונה ידוע של אתרים, כולל: ניתוח אתרים, פונקציונליות מסחר אלקטרוני, יכולת להוסיף בלוג לכל אתר, ותעודת SSL בחינם עם כל התוכניות.
עם תוכנית המסחר האלקטרוני שלהם, אתה מקבל גם ניהול מלאי, ניהול מיסים, קופונים והנחות, ותכונות רבות עוצמה אחרות. הם מציעים גם צ’אט חי ותמיכת לקוחות טלפונית לסיוע טכני, כך שתוכלו להתחיל בקלות. חסרונות בניגוד לבוני אתרים פופולריים אחרים, לבניית אתרים Domain.com אין אפשרות לבנות אתרים בחינם. הם גם לא מציעים ניסיון בחינם. עם זאת הם מציעים אחריות להחזר כספי למקרה שאינכם מרוצים מהמוצר.
המערכת האקולוגית של הרחבות שלהם קטנה, ולא תוכלו לשכור מפתח לבניית תכונות מתקדמות כמו וורדפרס מכיוון שהוא אינו פתוח. מכיוון שזו פלטפורמה קניינית, העברת האתר שלך הרחק מבונה האתרים Domain.com תהיה קשה.
לבסוף, התוכנית שלהם מגבילה אותך לאתר בן 6 עמודים בלבד. עבור דפים ללא הגבלה, אתה צריך לפחות את התוכנית העסקית שלהם. תמחור תוכניות בניית אתרים של Domain.com מתחילות מ- $ 1.99 לחודש עבור Starter, מ- $ 6.99 לחודש עבור עסקים, ו- 12.99 $ לחודש עבור תוכנית מסחר אלקטרוני.
כל התוכניות כוללות אישור SSL בחינם, אחסון ללא הגבלה, תכונות בלוג ותמיכה טלפונית. אם אתה מחפש בונה אתרים מקצועי, אז בונה אתרים Domain.com הוא אפשרות מצוינת.
עם זאת, אם אתה רוצה תכונות מתקדמות ושליטה רבה יותר בתוכן שלך, אז שום דבר לא מנצח את וורדפרס המתארח בשרת באטפן עצמאי.
8. BigCommerce BigCommerce BigCommerce הוא בונה האתרים המסחר האלקטרוני הטוב ביותר בשוק. אם אתה מעוניין ליצור חנות מקוונת שמתרחבת, אז BigCommerce היא הפלטפורמה בשבילך.
זה מגיע עם כל התכונות החיוניות המובנות, כך שתוכל לשמור על תקורה נמוכה ושוליים גבוהים. יתרונות BigCommerce הוא פתרון מסחר אלקטרוני המתארח באופן מלא, כך שאינך צריך לדאוג למהירות האתר, לאבטחה או לעדכונים.
הם מטפלים בשרת ובצד הטכני עבורך, כך שתוכל להתמקד בצמיחת העסק שלך. בניגוד לפתרונות מסחר אלקטרוני מתארחים אחרים, ל- BigCommerce אינטגרציה מקורית עם WordPress המאפשרת למנף את הגמישות של WordPress תוך ניצול כוחה של מסחר אלקטרוני ללא למידה של BigCommerce.
במילים פשוטות, האתר שלך יהיה מהיר ומאובטח ולא משנה כמה תעבורה תשיג. BigCommerce משתלב עם כל שערי התשלום הפופולריים כולל Stripe (כרטיסי אשראי ו- ACH), PayPal, Apple Pay, Square, Amazon Pay, Visa Checkout, Chase Pay, Ayden ועוד.
בניגוד ל shopify ה BigCommerce אינו גובה עמלת עסקה עבור השימוש בשערי התשלום הללו.
אתה יכול להתחיל באחת מתבניות האתרים הרבות שהוכנו מראש ולהתאים אישית אותן כך שיתאימו לצרכים שלך באמצעות בונה האתרים הגרור והנמוך שלהם. בונה עיצוב BigCommerce BigCommerce מגיע עם תכונות רבות המובנות לטיפול באופטימיזציה של יחס המרה כגון נטישת עגלה, חיפוש מוצרים משופר, ביקורות מוצרים, קופונים ועוד.
לקבלת תכונות נוספות, תוכל להתחבר ליישומי צד שלישי מחנות האפליקציות שלהם. החלק הכי טוב הוא לוח המחוונים שלהם שמאפשר לך לראות את המדדים שיעזרו לך להרחיב את העסק שלך בביטחון.
חסרונות אם אתה רק מתחיל, תמצא את התמחור של BigCommerce מעט גבוה יותר מאשר בוני אתרים אחרים ברשימה. מכיוון שמדובר בפלטפורמה קניינית, ההעברה מ- BigCommerce תהיה קשה.
תמחור BigCommerce מגיע עם ניסיון למשך 15 יום בחינם לכל התוכניות. התוכניות הבסיסיות שלהם במחיר של $ 29.95 לחודש המגיעות עם כל התכונות החיוניות שתצטרכו. תוכל לשדרג לתכנית הפלוס שעולה 79.95 $ לחודש עבור תכונות אופטימיזציה להמרה נוספות.
תוכנית המקצוענים שלהם עולה 249.95 דולר לחודש, הכוללת את כל התכונות המתקדמות הדרושות לכם. החלק הטוב ביותר ב- BigCommerce בהשוואה ל- Shopify ולפלטפורמות אחרות של מסחר אלקטרוני של צד שלישי הוא שיש להם אינטגרציה חלקה עם WordPress שיכולה להיות יתרון עצום אם אתה רוצה לשלב את הגמישות של WordPress עם העוצמה של BigCommerce. זו אחת הסיבות שבגללן יש לנו BigCommerce ברשימה הגבוהה ביותר לבניית אתרים.
9. Shopify הוא בונה אתרים מסחר אלקטרוני פופולרי נוסף שתוכנן במיוחד עבור חנויות מקוונות ואתרי מסחר אלקטרוני . היא מפעילה יותר מחצי מיליון עסקים עם מיליון משתמשים פעילים.
מוצרים של למעלה מ- 40 מיליארד דולר נמכרו בפלטפורמה של Shopify .
יתרונות Shopify הוא פתרון All-in-One המתארח במלואו, פירוש הדבר שאינך צריך לדאוג לניהול תוכנה, התקנת עדכונים או שמירת גיבויים . Shopify עושה את כל זה בשבילך. הוא מציע פתרון תשלום משולב הנקרא Shopify Payments המאפשר לך לקבל כרטיסי אשראי.
תוכל גם להוסיף שערי תשלום של צד שלישי כדי לקבל תשלומים. בתור בונה אתרי מסחר אלקטרוני, Shopify מגיעה עם ניהול מלאי מלא, מוצרים ללא הגבלה, נתונים סטטיסטיים רבי עוצמה, פתרונות שיווק קלים, הכל עטוף בקפידה תחת קורת גג אחת. יש להם מגוון של עיצובים לבחירה, ולעולם לא תצטרך להוסיף קוד. Shopify עם ממשק הגרירה והשחרר האינטואיטיבי שלה, Shopify מאפשרת לך ליצור חנות מסחר אלקטרוני מן המניין. הם מציעים גם קופה בחנות, המאפשרת לך למכור מוצרים במיקום שלך, תוך קבלת כל כרטיסי האשראי וניצול הכלים של מלאי, משלוח, שיווק וניהול סטטיסטיקה של Shopify.
אתה יכול אפילו לשלב את Shopify ב- WordPress , ומאפשר לך להשתמש בשני הפתרונות הנהדרים בו זמנית.
חסרונות אם אתה רק מתחיל, אתה עשוי למצוא את התמחור של Shopify מעט גבוה יותר מאשר כמה בוני אתרים אחרים ברשימה זו.
אם אי פעם תרצה להעביר את האתר שלך מ- Shopify, יהיה לך די קשה לעשות זאת. תמחור התוכנית הבסיסית של Shopify תעלה לך 29 דולר לחודש. אתה יכול לשדרג אותו ל- Shopify תמורת $ 79 לחודש או ל- Shopify מתקדם תמורת $ 299 לחודש.
Shopify מציעה גם תוכנית Shopify Lite תמורת 9 דולר לחודש, שבעצם מאפשרת להוסיף כפתור קנייה בכל אתר. אם אתה רוצה בונה אתרים ללא מסחר אלקטרוני ללא טרחה, Shopify עשויה להיות האופציה המושלמת עבורך.
10. WordPress.com WordPress.com WordPress.com הוא שירות אירוח בלוגים ואתרים המנוהל על ידי Automattic. הוא נוצר על ידי מאט מולנווג, מייסד שותף של תוכנת קוד פתוח של וורדפרס, ומכאן השם WordPress.com.
למידע נוסף, עיין במאמר שלנו כיצד קשורים WordPress.com ו- WordPress.org . עם זאת, WordPress.com אינו זהה ל- WordPress.org המתארח בעצמו. לקבלת פרטים נוספים, עיין בהשוואה של WordPress.com לעומת WordPress.org .
יתרונות WordPress.com הוא שירות אירוח אתרים הבנוי על גבי אותה תוכנת וורדפרס אך עם חווית משתמש מותאמת אישית לחלוטין. אינך צריך לדאוג לגבי התוכנה והגיבויים מכיוון ש- WordPress.com מטפל בה.
לתוכניות החינמיות והתשלום שלהם יש קבוצה שונה של תכונות. כל התוכניות מאפשרות למשתמשים לבחור בין מאות ערכות נושא וורדפרס בחינם ובתשלום. לאחר מכן תוכל להשתמש בהתאמה האישית המובנית כדי להוסיף את כותרת האתר שלך, להשתמש ביישומונים, להוסיף תפריטי ניווט וכן הלאה. WordPress.com הוא אינו מציע את אותה פונקציונליות גרור ושחרר של בוני אתרים אחרים.
עם זאת, אתה יכול להתאים אישית עיצובים בקלות במידה מסוימת. זה מגיע עם כלי עריכה חזקים שבלוגרים מוצאים מאוד מועילים. חסרונות אינך יכול להתקין תוספים או ערכות נושא מותאמות אישית אלא אם תשדרג לתוכנית העסקית שלהם.
לתוכניות פרימיום ותכניות נמוכות יותר אין תכונות של מסחר אלקטרוני או תמיכה ברשת מודעות של צד שלישי. באמצעות התוכנית העסקית תוכלו להשתמש ב- WooCommerce וברשתות מודעות של צד שלישי. עם זאת, עדיין תצטרך לעקוב אחר התנאים וההגבלות של WordPress.com.
תמחור התוכנית החינמית הבסיסית מוגבלת ביותר. התוכנית האישית שלהם מתחילה עם 4 $ לחודש המחויבת מדי שנה וכוללת דומיין מותאם אישית. תוכנית פרימיום עולה 8.25 דולר לחודש המחויבת מדי שנה והיא נותנת לך את היכולת לייצר רווח מהאתר שלך והתאמה אישית של עיצוב מתקדם.
תוכנית עסקית עולה 24.92 דולר לחודש המחויבת מדי שנה, והיא נותנת לך את היכולת לקבל מסחר אלקטרוני ותוספים מותאמים אישית.
11. Weebly היא תוכנת בניית אתרים קלה עם טונות של עיצובים ופונקציונליות נהדרים.
הוא כולל בונה דפים מעוצב להפליא המאפשר לך לערוך את אתר האינטרנט שלך מבלי ללמוד מיומנויות קידוד. יתרונות Weebly היא פלטפורמה מתארחת לחלוטין, כך שאינך צריך להתקין ולנהל תוכנה כלשהי.
הם דואגים לארח את האתר שלך ולנהל את כל התוכנות הפועלות בתוכנה האחורית. זה מגיע עם עשרות עיצובי אתרים לשימוש כנקודת התחלה לאתר שלך. עיצובים מדהימים אלה ניתנים לעריכה מלאה באמצעות עורך הדפים החיים של Weebly מגיעה גם עם תמיכה מובנית למסחר אלקטרוני.
זה מאפשר לך ליצור בקלות חנות מקוונת ולהתחיל למכור. כל אתר Weebly מגיע עם תכונות מובנות לטפסים ליצירת קשר , גלריות תמונות, סליידרים ועוד. זה מאפשר לך להוסיף בקלות תכונות לאתר שלך ללא כל תהליך הגדרה מסובך. לאור קלות השימוש והתכונות המעולות, Weebly מדורגת בעקביות בין בוני אתרי DIY הטובים ביותר למתחילים.
חסרונות Weebly.com מציעה פלטפורמה שמתארחת באופן מלא, כך שאתה נעול לתכונות שהם מציעים. אינך יכול לשכור מפתח או מעצב שיוסיף פונקציונליות חדשה או תכונה לאתר שלך. Weebly גובה 3% דמי עסקה על כל רכישה שבוצעה דרך חנות המסחר האלקטרוני שלך.
יהיה עליך לשדרג לתוכנית העסקית שלהם כדי להימנע מעמלות נוספות אלה. תמחור Weebly מגיע עם תוכנית חינם מאוד בסיסית. התוכניות בתשלום שלהם מתחילות מ- $ 8 לחודש המחויבות מדי שנה. התוכנית המקצועית עולה 12 דולר לחודש, והתוכנית העסקית שלהם עולה 25 דולר לחודש.
12. פלטפורמת Squarespace היא בונה אתרים מקצועי פופולרי הידוע בעיצובים הנהדרים ובקלות השימוש בו. יתרונות Squarespace מגיעה עם תשתית ארגונית לאירוח האתר שלך.
פלטפורמה מאובטחת וחזקה זו מאפשרת לך להתמקד בצמיחת העסק שלך מבלי לדאוג לאירוח. Squarespace כולל טונות של עיצובי אתרים כדי להתחיל. כל העיצובים הללו מוכנים לחלוטין לכל סוגי התוכן.
הם ניתנים לעריכה, ו- Squarespace אפילו מאפשר לך להשתמש בתבניות מרובות עבור אותו אתר בבת אחת. Squarespace הוספת תוכן לאתר שלך קלה מאוד ב- Squarespace. פשוט הצביעו לכל מקום באתר שלכם והתחילו להקליד.
אתה יכול בקלות לגרור ולשחרר פריטים בדפים כדי ליצור פריסות משלך בתוך דקות. ל- Squarespace יש גם תוכנית מסחר אלקטרוני המאפשרת להוסיף חנות מקוונת לאתר שלך. הוא מציע ממשק נחמד לניהול המוצרים, המלאי, ההזמנות, הנחות הקופונים ועוד.
חסרונות Squarespace מציעה אינטגרציות מוגבלות עם שירות צד שלישי אשר יכול להוות מכשול בצמיחת העסק שלך.
תוכניות המסחר האלקטרוני שלהן מאפשרות לעיבוד תשלומים רק ל- Stripe, Apple Pay ו- PayPal. אינך יכול להוסיף שערי תשלום נוספים. תמחור אתרי Squarespace מתחילים מ- $ 12 לחודש ו- $ 18 לחודש. החנויות המקוונות שלהם מתחילות מ- $ 26 ו- $ 40 לחודש. Squarespace היא פלטפורמה מעוצבת להפליא המציעה תכונות קלות מאוד לשימוש.
זה יכול להיות מושלם אם אתה רק רוצה לבנות אתר במהירות. אם אתה תוהה כיצד זה מסתדר מול וורדפרס, בדוק את ההשוואה שלנו בין Squarespace לעומת WordPress .
13. בונה אתרים DreamHost היא תוכנת בניית אתרים חדשה שנבנית על גבי וורדפרס. זה זמין כחלק מכל תוכניות האירוח של DreamHost שמתחילות במחיר נמוך מ- $ 2.59 לחודש עם דומיין בחינם שהופך אותו לבונה האתרים הזול ביותר.
יתרונות בונה אתרי DreamHost WP בנוי מעל וורדפרס, והוא מופעל על ידי BoldGrid, כך שתקבל את היתרון המלא של וורדפרס עם חווית משתמש מותאמת אישית. בונה האתרים של DreamHost מאפשר לך לבחור עיצוב מקצועי מתוך גלריית הנושאים שלהם.
לאחר מכן, תוכל להתאים אישית את העיצובים הללו באמצעות התאמה אישית של גרור ושחרר. אתה יכול להצביע וללחוץ על כל פריט בקטע התצוגה המקדימה כדי לערוך את המאפיינים שלו. אתה יכול לשנות צבעים, גופנים, פריסות, תפריטי ניווט ווידג’טים בקלות.
BoldGrid זקוק לאתר בימוי ? בונה BoldGrid של DreamHost יוצר עבורך אחד בלחיצה אחת. זה מאפשר לך לבדוק את העיצובים, הפריסות, התוספים והנושאים החדשים שלך לפני שהופך אותו לשידור חי לכולם. זה מגיע גם עם עורך עמוד WYSIWYG מלא.
אין עוד אי וודאות לעבוד בעת עריכת הדפים שלך בוורדפרס. תקבל בדיוק את מה שאתה רואה בחלון עורך הדפים שלך. אתה יכול גם להשתמש ב- GridBlocks כדי פשוט לגרור ולשחרר אלמנטים לדף שלך ולבנות פריסות משלך מאפס.
ניתן להשתמש בבונה אתרים של DreamHost WP ליצירת כל סוג אתר עם שם דומיין מותאם אישית. מכיוון שהוא בנוי על וורדפרס, קל להוסיף פונקציונליות לבלוגים, תכונות עוצמה של SEO ומדיה חברתית, תכונות מסחר אלקטרוני ועוד. כל ערכות הנושא של בניית אתרי DreamHost מוכנות לקראת WooCommerce .
זה מאפשר לך ליצור חלון ראווה בקלות באמצעות בונה האתרים גרור ושחרר שלהם (עיין ברשימת חברות ה WooCommerce הטובות ביותר שלנו ). חסרונות בונה אתרי DreamHost WP פועל על גבי וורדפרס, כך שתזדקק לאתר WordPress.org המתארח בעצמו כדי להשתמש בו.
אבל החלק הטוב הוא ש- WordPress מגיע מותקן מראש עם כל תוכניות DreamHost. אתה מקבל גם תכונות חזקות אחרות הכלולות ב- DreamHost. DreamHost לא מגיע עם תוכנית בחינם, אך הם מציעים אחריות להחזר כספי של 97 יום.
תמחור בניית אתרי DreamHost WP זמינה כחלק מכל תוכניות DreamHost החל מ- $ 2.59 לחודש עבור אתר אחד. קוראי WPBeginner מקבלים גם דומיין בחינם, תעודת SSL בחינם, ופרטיות דומיין בחינם עם תוכנית Starter DreamHost שמגיעה גם עם אחריות להחזר כסף של 97 יום. זה הופך את DreamHost לאחד מבוני האתרים המשתלם ביותר בשוק.
14. בונה אתרים GoDaddy בונה אתרים GoDaddy GoDaddy הוא אחד מספקי שירותי הדומיין ואחסון השירותים הגדולים בעולם. הם מציעים בונה אתרים מקוון פשוט עם אירוח כלול.
יתרונות בונה אתרים GoDaddy הוא כלי פשוט וקל ליצירת אתרים בעלי מראה מקצועי. זה מגיע טעון מראש עם כמה בלוקים מוכנים לשימוש שתוכלו לגרור ולשחרר לבניית פריסות שונות. בונה אתרים GoDaddy כמו כן, יש בו ספריית תמונות משולבת עם תמונות מקצועיות של Getty Photography בהן תוכלו להשתמש באתר האינטרנט שלכם. אתה יכול גם להעלות תמונות משלך וליצור גלריות תמונות.
בונה אתרי GoDaddy עובד גם על מסכים קטנים יותר. זה מאפשר לך לעבוד באתר שלך בדרכים באמצעות הטלפון הנייד או הטאבלט. חסרונות זה לא עשיר וגמיש בתכונות כמו רוב בוני אתרים אחרים ברשימה זו. הוא מציע קבוצה מוגבלת של תכונות עם פחות אפשרויות עיצוב. די קשה להעביר את האתר שלך מבניית אתרים GoDaddy ל- WordPress .
תמחור עלות תוכנית אישית $ 5.99 לחודש, תוכנית עסקית עבור $ 9.99 לחודש ותוכנית עסקית בתוספת $ 14.99 לחודש. כל התוכניות מחויבות מדי שנה. GoDaddy Builder Website יכול לשמש לאתר בסיסי עם כמה עמודים. עם זאת, זו לא בחירה טובה לבנות אתרים עשירים בתוכן.
הבחירה לבניית אתרים הטובה ביותר לאחר הערכה מדוקדקת של כל בוני האתרים המקוונים הפופולריים, נראה כי WordPress.org עולה על כל בוני האתרים בביצועים הכוללים, קלות השימוש, המחיר והגמישות.
וורדפרס היא בחירה מצוינת למתחילים, אתרים אישיים ואתרים עסקיים. כמה מהמותגים המובילים בעולם משתמשים בוורדפרס באתרי האינטרנט שלהם. ראה את כל הסיבות לבחור בוורדפרס בתור בונה האתרים שלך. ניתן להצביע על BigCommerce כבונה אתרי מסחר אלקטרוני הטוב ביותר מכיוון שהיא מציעה את כל התכונות הדרושות לך במחיר הטוב ביותר.
אם אתה רוצה חלופה של WordPress , מומלץ להשתמש ב- Constant Contact Builder או ב- Gator. בונה אתרים Constant Contact הוא בונה האתרים החינמי הטוב ביותר. היא מציעה בונה אתרים חכם המופעל על ידי AI עבור עסקים קטנים המסייע לך בבניית אתר מותאם אישית תוך מספר דקות.אתה יכול להתחיל בחינם לבנות בלוג, עסק, אתר ואפילו חנות מקוונת.
Gator היא פלטפורמת בניית אתרים פרימיום המוצעת על ידי חברת אירוח האתרים הפופולרית, HostGator . יש לו הרבה תכונות חזקות שאתה צריך כדי להתחיל.
במקום לשלם אלפי דולרים עבור העסקת מפתח אתרים, תוכלו להשתמש בממשק הגרירה והשחרור הקל לשימוש שבוני אתרים מציעים לבנות אתר משלכם בתשלום חודשי נמוך.
באיזה תוכנה לבניית אתרים משתמשים מעצבי אתרים מקצועיים? בימינו אפילו מעצבי אתרים מקצועיים משתמשים בבונה אתרים כמו וורדפרס כדי לבנות את אתרי הלקוחות שלהם מכיוון שהם יכולים לבנות כל סוג של אתר באמצעות תוספים וערכות WordPress.
בוני דפי WordPress גרור ושחרר מקלים על מעצבי אתרים מקצועיים ליצור אתרים מותאמים אישית עבור לקוחות תוך חיסכון בזמן המאפשר להם לשרת יותר לקוחות ולהרוויח יותר כסף בכל חודש.
האם זה טוב יותר לקודד אתר משלך מאשר להשתמש בבונה אתרים? בעבר לקודד אתר מאפס היה שווה את זה, אך בימינו כמעט כל המפתחים והמעצבים המקצועיים משתמשים בפלטפורמת בניית אתרים או בתוכנת CMS קוד פתוח לבניית אתרים. פלטפורמות לבניית אתרים הפכו ממש טובות, והן פשוט מאפשרות לך לעשות יותר בפחות זמן.
האם אפשר להחליף תוכנת בניית אתרים מאוחר יותר? לא, למעט וורדפרס, רוב בוני האתרים מקשים באמת להתנתק מהם. זו הסיבה שחשוב מאוד לבחור את בונה האתרים הנכון שאיתו תוכלו לגדול. ישנם שירותים, כלים ומדריכי צד שלישי שיכולים לעזור לך להחליף תוכנת בניית אתרים בדרגות שונות של הצלחה.
לדוגמא, תוכלו להשתמש במעביר ה- Weebly ל- WordPress כדי לעבור מ- Weebly ל- WordPress. יש גם מדריכים מפורטים בנושא: כיצד לעבור מ- WordPress.com ל- WordPress.org כיצד לעבור מ- Blogger ל- WordPress כיצד לעבור מ- Wix ל- WordPress כיצד לעבור מ- Squarespace לוורדפרס כיצד לעבור מבונה אתרי GoDaddy לוורדפרס איך עוברים מג’ומלה לוורדפרס איך לעבור מבינוני לורדפרס.
האם וורדפרס באמת חינמי? מה המלכוד? כן, WordPress.org היא תוכנת קוד פתוח שכולם משתמשים בחינם ב- 100%. הוא נבנה על ידי קהילת מפתחים בהנחיית קרן WordPress ללא כוונת רווח.
וורדפרס מורשה תחת GPL, כלומר כל אחד יכול להשתמש בה, לשנות אותה ולהפיץ אותה מחדש. זה נותן לך חופש מלא ובעלות על תוכן האתר שלך. המלכוד היחיד הוא שכדי להשתמש בוורדפרס, עליך להיות בעל שם דומיין ולרכוש אחסון אתרים שנכון לכל אתרי האינטרנט. תוכלו ללמוד עוד מדוע וורדפרס בחינם ומה העלויות .
איך בוני אתרים בחינם מרוויחים כסף אם אני משתמש בהם בחינם? רוב בוני האתרים החינמיים מרוויחים כסף על ידי מכירת מודעות באתר שלך. לדוגמה, אם אתה משתמש בתכנית Wix החינמית, הם יציגו מודעות בכל עמוד באתר שלך. זה לא נראה מקצועי.
רוב תוכנות בניית האתרים מציעות גרסאות freemium מוגבלות כדי לגרום ללקוחות לנסות את הפלטפורמה שלהם, והם מרוויחים כסף כשאתה משדרג לתוכניות בתשלום שלהם.
רק WordPress.org מציע את בניית האתרים המלאה בחינם, ומכיוון שמדובר בפרויקט קוד פתוח, הם אינם מציגים מודעות באתר שלך.
כיצד אוכל ליצור אתר משלי בחינם? אם ברצונך להקים אתר בחינם, תוכל להשתמש בבונה אתרים Constant Contact .
ניתן להירשם לחשבון חינם (אין צורך בכרטיס אשראי). באפשרותך להשתמש באשף ADI המודרך שלהם (בינה מלאכותית) כדי ליצור עיצוב אתרים מותאם אישית לחלוטין עם הצעות תמונה ותוכן מותאמות אישית.
כאשר אתה מוכן להעביר אותו לאוויר עם שם דומיין מותאם אישית, תידרש לרכוש תוכנית בתשלום. כיצד אוכל לקבל שם דומיין בחינם? הדרך הטובה ביותר להשיג שם דומיין בחינם היא לבחור בפלטפורמה לבניית אתרים המציעה דומיין בחינם כחלק מהתכנית בתשלום שלהם.
האם אני זקוק לדומיין מותאם אישית לבניית אתר? לא, אינך זקוק לדומיין מותאם אישית לבניית אתר, אך היותו כזה עוזר להגביר את אמינותך. לעתים קרובות בוני אתרים בחינם יתנו לך תת-דומיין ממותג כמו yoursite.wix.com, אך זה לא נראה מקצועי.
זו הסיבה שאנו ממליצים לכולם לקבל שם דומיין מותאם אישית, במיוחד אם אתה רציני בפעילות המקוונת בהיבט עסקי.
האם עלי לקנות אירוח אתרים כדי לבנות אתר? כן, כל האתרים זקוקים לאירוח אתרים מכיוון ששם מאוחסנים קבצי האתר שלך. כשאתה רוכש מנוי לבניית אתרים, אתה קונה טכנית אירוח אתרים מהם. ככל שהאתר שלך גדל ומקבל תנועה גבוהה יותר, רוב הפלטפורמות לבניית אתרים יבקשו ממך לשדרג את המנוי שלך לתכנית גבוהה יותר.
מהו שיטת בניית האתרים הטובה ביותר עבור קידום אתרים? נראה כי וורדפרס היא פלטפורמת בונה האתרים הטובה ביותר עבור קידום אתרים. כל מומחה לקידום אתרים מסכים שוורדפרס היא בניית האתרים הידידותית ביותר לאתר, וזו הסיבה שמעל 39% מכל האתרים משתמשים בוורדפרס.
מהו בונה האתרים הטוב ביותר לבדיקת A / B? אתה יכול לבצע בדיקות A / B כמעט בכל בונה אתרים. לשם כך תזדקק לכלים של צד שלישי כמו OptinMonster , Google Optimize וכו ‘. כמה בוני אתרים כמו WordPress, Shopify ו- BigCommerce מקלים על הגדרת בדיקות A / B בהשוואה לאחרים.
21 בוני האתרים החינמיים הטובים ביותר
בונה אתרים בחינם הטוב ביותר –
יצירת אתר הפכה לחוויה מהנה יחסית ללא כאבים בשנים האחרונות. תשכחו מקידוד, מילים מוצפנות כמו HTML ו- FTP. בימים אלה, האתגר העיקרי הוא למצוא את בונה האתרים המתאים בין המבחר העצום הקיים בשוק.
כפי שאתה יכול לנחש, הרבה בוני אתרים מציעים תוכניות בחינם עבורך לבנות אתר משלך. ומכיוון שהם מתארחים בענן, אתה אפילו לא צריך לדאוג למרחב אינטרנט. כל מה שאתה צריך זה מחשב ודפדפן אינטרנט כמו Google Chrome, Mozilla Firefox או Microsoft Edge.
נשמע כמו די טוב, נכון? אך כדאי לבחון מקרוב את היתרונות והחסרונות של בוני אתרים. החלטנו לחסוך לך קצת עבודה ולעשות את זה בשבילך.
אז אילו יוצרי אתרים בחינם כדאי לבדוק? להלן מספר פרטים על התוכניות החינמיות המוצעות על ידי 21 מבוני האתרים הטובים ביותר.
הנה רשימת בוני האתרים החינמיים הטובים ביותר שלנו:
1. Webnode – עורך מודרני עם מגבלות מסוימות
2. Wix – המשקל הכבד הבינלאומי
3. Weebly – בונה אתרים נהדר עם חסרון אחד
4. Ucraft – חבר את התחום שלך בחינם
5. Webstarts – אפשרות בחינם הטובה ביותר?
6. Jimdo – עריכת אתרים מופעל על ידי AI
7. Site123 – קל כמו 1-2-3?
8. GoDaddy – הקל כול הסיבובים
9. Webflow – עורך שמרגיש כמו קוקפיט
10. Mozello – אתרים רבים לשוניים חינם
11. מפתיע – פריסות חינם של עמוד אחד
תמיכה בעברית:
2All
NTT
SITE123
Weesh
Wix
www.Coi.co.il
אתרי Google
זופ
פריסייט
והנה הרשימה המלאה של 21 בוני אתרים בחינם כולל יתרונות וחסרונות. הדירוג מבוסס על קריטריונים כמו עיצובים, גודל המודעה, פונקציונליות האתר ואפשרויות SEO.
1. Webnode – עורך מודרני עם מגבלות מסוימות
צמת רשת
לפני זמן קצר Webnode חידש לחלוטין את העורך שלהם והפך אותו למודרני מאוד. הנושאים שהוסיפו הם מסוגננים ומגיבים. חבל שלא תוכלו לבחור נושא חדש לחלוטין לאחר בחירתכם הראשונית. העבודה עם Webnode מאוד אינטואיטיבית וגם כאן (הפתעה) יש לך אפשרות לשדרג לתוכנית בתשלום.
Webnode מציע גרסה בעלות נמוכה במחיר של 3.90 $ לחודש (שהם מכנים כראוי מוגבלת ) ובעצם מאפשרת לך להשתמש בשם דומיין שכבר בבעלותך וליצור קשר עם תמיכת הפרימיום שלהם. המודעה הקטנה תישאר עם אפשרות זו. למרבה הצער, אין אפשרות למסחר אלקטרוני בתוכנית החינמית וגם הבלוג הוא בסיסי מאוד.
כתובת האתר שתקבל בחינם : customname.webnode.com
אתר ההדגמה שלנו : קפה שופ
מה שאהבנו : המודעה הלא פולשנית של התוכנית החינמית ובחירתם של תבניות מסוגננות ומגיבות. אין מגבלת עמודים וניתן לשנות את הגדרות ה- SEO לכל הדפים.
היכן עליהם להשתפר : הוספה / שיפור של התכונות שלהם (בלוג, מסחר אלקטרוני). כמו כן, האחסון אינו נדיב במיוחד ב -100 מגהבייט בלבד בתכנית החינמית. כמו כן, אין חנות אפליקציות לתכונות אתר נוספות.
סקירת וידאו של Webnode
ניסיון בחינם : www.webnode.com
סקירה מפורטת
2. Wix – המשקל הכבד הבינלאומי
wix
הגדול מכולם הוא Wix. יש להם יותר משתמשים מכל בונה אתרים אחר וקל להבין מדוע. זה ארוז בתכונות ייחודיות ותבניות נהדרות. על פי המבחנים שלנו , זו הבחירה הטובה ביותר ליצור אתר בתשלום – אבל מה עם אתר בחינם? האם זה מסתדר באותה מידה בזירה הזו?
ובכן, זה תלוי במה שאתה מחפש. זה נהדר שכמעט אין להם מגבלות על התוכנית החינמית מבחינת תכונות ותבניות. במחשבים שולחניים הם מציבים מודעה די גלויה בראש אתר האינטרנט שלך והיא דביקה (כלומר, היא תישאר גם כשתתחיל לגלול בדף). למרבה המזל, בטלפונים ניידים, זה הרבה פחות גלוי וגם לא דביק. כדי להשתמש בשם דומיין מותאם אישית משלך, תזדקק לפחות לתוכנית המשולבת , שהיא 14 דולר לחודש.
כתובת האתר שתקבל בחינם : accountname.wix.com/customname
אתר ההדגמה שלנו : ברצלונה לעבודה
מה אהבנו : מבחר הנושאים המרהיב שלהם והגמישות של העורך שלהם. כמו כן, יש להם שוק יישומים נרחב ושטח אינטרנט חינם בחינם. אין מגבלת עמודים. התאמה אישית של קידום אתרים מלא. תוכנית Connect Domain מציעה רמת כניסה זולה יחסית במחיר של 5 $ לחודש, המאפשרת להשתמש בשם הדומיין שלך (נתמך על ידי מודעות). למרבה הצער, זה כבר לא זמין בכל הגיאוגרפיות.
היכן עליהם להשתפר : מודעת ה- Wix נראית לעין ולא אמורה להיות דביקה. כמו כן, כתובת האתר החינמית ארוכה מדי ולא קל לזכור, למרבה הצער.
סקירת וידיאו של Wix
ניסיון בחינם : www.wix.com
סקירה מפורטת
3. Weebly – בונה אתרים נהדר עם חסרון אחד
עכבים
Weebly הוא אחד מיוצרי האתרים הגדולים שיש שם ומגיע למקומות הראשונים בטבלת הדירוגים שלנו . אך מכיוון שאנו מסתכלים בעיקר על התוכניות החינמיות כאן, שנת 2021 לשפוט את המתמודד שלנו על פי קריטריונים מעט שונים. התוכנית החינמית היא המקום בו Weebly אינו זורח באותה מידה, בעיקר בגלל המודעה הנראית לעין בכותרת התחתונה של האתר שאף משפיעה על אפקט העכבר.
מודעה חלשה
באופן כללי, עם זאת, זהו מוצר הגון מאוד, המציע שמישות רבה. יש אפילו מרכז אפליקציות עם תכונות נוספות. תוכניות בתשלום מתחילות ב -6 דולר לחודש.
כתובת האתר שתקבל בחינם : customname.weebly.com
אתר ההדגמה שלנו : יוגה ביזנס
מה אהבנו : הנושאים הרספונסיביים שלהם ומרכז האפליקציות עם תוספות צד שלישי. כמו כן, יש 500MB של שטח אינטרנט בחינם. אין הגבלה בעמודים. ניתן לערוך הגדרות SEO לכל הדפים.
היכן עליהם להשתפר : החיסרון היחיד הוא מודעת הכותרת התחתונה הנראית לעין. אה, והודעת ה- cookie שהם מראים מעצבנת באותה מידה אין דרך לכבות אותה (גם זה מפריע למעקב אחר מבקרים בגוגל אנליטיקס).
סקירת וידיאו וויבלי
ניסיון חינם : www.weebly.com
סקירה מפורטת
4. Ucraft – חבר את התחום שלך בחינם
ucraft
זהו מוצר מעניין שכן הם היחידים המאפשרים לך לחבר שם דומיין קיים בחינם ! הם כוללים גם אבטחת SSL ללא עלות נוספת, אך שימו לב שתוגבלו ל -15 עמודים בתכנית החינמית. התוכנית הזולה ביותר בתשלום נקראת Pro, מתחילה ב -10 דולר לחודש וכוללת תכונות מקצועיות כגון אתרים רב לשוניים.
Ucraft הוא בונה אתרים מתקדם יחסית, המאפשר לך לכוונן את הסגנונות שלך כמו גופנים, צבעים ומרווחים. בסך הכל, מצאנו שזה מסובך יותר מאשר בוני אתרים חינמיים אחרים, שכן העורך אינו מסביר את עצמו.
נקווה שמודל עסקי זה יכול לעבוד לטווח ארוך. הם מחלקים די הרבה בחינם (וזה נהדר!) אבל זה גורם לנו לתהות אם זה בר קיימא.
כתובת האתר שתקבל בחינם : customname.ucraft.net
אתר ההדגמה שלנו : RSVP לחתונה (פועל בשם דומיין מותאם אישית)
מה אהבנו : היכולת לחבר שם דומיין תקין בחינם (וזה ייחודי!). התבניות שלהם נראות די מודרניות ויש מבחר הגון זמין. התמיכה שלהם הייתה מועילה וגודל המודעה באתרים בחינם מקובל. SSL כלול באתרים בחינם.
היכן הם צריכים להשתפר : אתה מוגבל רק לאלמנטים הבסיסיים בתוכנית החינמית. זה לא כולל כל מה שקשור למאמרים, מדיה חברתית או מסחר אלקטרוני. לפעמים העורך היה מעט טעון איטי והרגיש קצת עיקול (אבל שום דבר לא נורא) ובדרך כלל מסובך יותר מבוני אתרים אחרים. מגבלת העמודים היא 15 ולא תוכלו להשתמש באפשרויות SEO.
תוכנית בחינם : www.ucraft.com
5. Webstarts – האופציה הטובה ביותר בחינם?
בונה אתרי אינטרנט בחינם
כשמדובר בשיווק, Webstarts לא בדיוק ביישן. עם כמעט 4 מיליון משתמשים, הם טוענים שהם בונה אתרים בחינם מספר 1 (בלי לומר באמת מי דירג אותם). אם להיות הוגנים, התוכנית החינמית של Webstarts היא בחירה מוצקה. הוא כולל גישה לכל התכונות החשובות כמו הבלוג, ואפשר אפילו להפעיל את החנות המקוונת.
המוצר מרגיש דומה ל- Wix – בכך שניתן להזיז את כל האלמנטים באופן חופשי למדי. במחלקות התכונות והתבניות תמצא מגוון הרבה פחות. מה שאנחנו לא באמת מבינים הוא ש- Webstarts אינו מציע תצוגת אתר המותאמת לנייד בתכנית החינמית שלהם. גם אתר האינטרנט שלך לא יהיה מוצפן SSL.
כתובת האתר שתקבל בחינם : customname.webstarts.com
אתר ההדגמה שלנו : אימון עסקי
מה אהבנו : שטח אחסון נדיב בנפח 1GB, חנות מקוונת כוללת 10 מוצרים בחינם, ניתן לערוך את הגדרות SEO לכל הדפים. פרסומת הכותרת התחתונה אינה פולשנית במיוחד וניתן לסגור אותה על ידי המבקרים באתר שלך (אך היא לא נעלמת בעת גלילה).
איפה הם צריכים להשתפר : ה- backend יכול להשתמש בשיפוץ, הוא מתחיל להראות קצת את גילו. זה בכלל לא נהדר שהם מונעים את התצוגה המותאמת לנייד במכשירים ניידים בתכנית החינמית. נראה כי הצפנת SSL כלולה בתוכניות בחינם, אך תחויב בתכניות בתשלום (במחיר יקר להחריד של 8 דולר לחודש!). למרבה הצער, עם התוכנית החינמית לא תהיה לך גישה לטופס יצירת הקשר.
ניסיון בחינם : www.webstarts.com
6. ג’ימדו – עריכת אתרים מופעל על ידי AI
ג’ימדו
הדבר הטוב בג’ימדו הוא שזה לא יעלה לך יד ורגל גם אם תחליט לצאת יום אחד לפרמיה. תוכנית ג’ימדו דולפין הזולה ביותר שלהם היא 9 דולר לחודש ותאפשר לכם להשתמש בתחום מתאים. אבל גם אם אין לך כוונה לשדרג אי פעם את אתר ג’ימדו שלך, תיהנה מחוויית הגדרת האתר החלקה מאוד שלהם.
לא רק שג’ימדו בונה אתרי האינטרנט הטעונים ביותר שמצאנו, אלא שהעיצובים שלהם גם מגיבים לניידים ונראים בדרך כלל די טובים. ג’ימדו די מוגבל כשמדובר בתכונות: אין בלוג, אין חנות אפליקציות או כלים מפוארים כאלה. אבל אם אתה מתחיל ורק רוצה להעלות את האתר לאינטרנט באינטרנט, תעריך את הפשטות שג’ימדו מספק.
כתובת האתר שתקבל בחינם : customname.jimdofree.com
אתר ההדגמה שלנו : הצילום של פרנצ’סקה
מה אהבנו : התוכנית החינמית מציגה מודעה קטנה בלבד. הם נותנים לך מרחב אינטרנט של 500 מגה-בייט, שאמור להספיק עבור רוב האתרים. וכמובן, מרכזם, עוזר ההתקנה החכם.
היכן הם צריכים להשתפר : עם התוכנית החינמית אתה מוגבל ל -5 עמודים בלבד. כמו כן, אין הגנה על אפליקציות, בלוגים או סיסמאות.
סקירת וידאו של ג’ימדו
ניסיון בחינם : www.jimdo.com
סקירה מפורטת
7. Site123 – קל כמו 1-2-3?
אתר 123
Site123 טוען שהוא “ללא ספק” בונה האתרים הקל ביותר, ולמרות שהכלי שלהם בהחלט לא קשה מדי לשימוש, היינו אומרים שיש כאלה אפילו יותר ידידותיים למשתמש. מה שמדהים בבנאי שלהם הוא שיש להם כמה נושאים נאים למדי שכולם מגיבים. תוכניות בתשלום מתחילות ב -9.80 דולר לחודש וכוללות חנות מסחר אלקטרוני בסיסית וכן כלי שיווק בדוא”ל. היו מוכנים לקבל מספר מיילים יומיומיים לאחר ההרשמה. אתרים בחינם מציגים פס באנר קטן בתחתית הדף.
כתובת האתר שתקבל בחינם : accountname.site123.me
אתר ההדגמה שלנו : נושא עסקי
מה אהבנו : זה מאפשר לך ליצור אתר עם עמוד אחד או רב עמודים. יש מבחר טוב של תוספים ומצאנו שזה מספיק קל לעבוד עם Site123. התבניות שלהם רספונסיביות והאתר כולל SSL. אה, ויש לך גישה מלאה להגדרות SEO!
איפה הם צריכים להשתפר : אנחנו לא מעריצים גדולים של העורך. אתה משנה את התוכן בחלון נפרד, שהוא לא ממש חדיש. כדי להשיג אפילו דברים בסיסיים אתה תמיד צריך הרבה קליקים. כמו כן, התבניות מגבילות למדי עם מה שאתה יכול להוסיף.
תוכנית חינם : www.site123.com
סקירה מפורטת
אילו תכונות אנשים מחפשים, בכל מקרה?
ערכנו משאל ושאלנו את קוראינו אילו תכונות הם מחפשים. לאחר איסוף 64 קולות, אלה התוצאות:
תכונות אתר
כפי שאתה יכול לראות, התכונות הנחשקות ביותר הן תבניות נחמדות (32.4%), השתמש בתחום שלי (27.9%) ומודעות לא פולשניות (20.6%). למרבה המזל, לכל אחת מהקטגוריות הללו, יש לנו המלצה: ל- Wix יש את התבניות הטובות ביותר, Ucraft מאפשר לך להשתמש בשם הדומיין שלך בחינם ול- Webnode יש את המודעה הכי פחות פולשנית של כל בוני האתרים .
8. GoDaddy – הכל-מעגל הקל
בונה אתרי GoDaddy
GoDaddy הוא ענק בתחום הדומיין ובעסקי אירוח אתרים , ולכן אין זה מפתיע שהם יציעו גם את בניית האתרים שלהם. זה נקרא GoDaddy אתרי אינטרנט + שיווק, ולמרות שהוא נראה כמה חידושים בשנים האחרונות, הגרסה האחרונה הזו מגיעה כעת עם כמה תכונות חדשות שימושיות – וגם תוכנית חינמית.
כבונה אתרים ידידותי למתחילים, GoDaddy מתמקד בהקלת העניינים – החל ממבחר הפשוטים לעריכה של תבניות המותאמות לנייד וכלה בתוספות שימושיות כגון כלי שיווק בדוא”ל, בלוג, מתזמן פגישות ודפי חברים. כל אלה חופשיים להוסיף לאתר שלך.
מה שלא בחינם הוא היכולת להשתמש בשם הדומיין שלך, או להתחיל למכור מוצרים דרך חנות מקוונת. מודעת באנר של GoDaddy תוצג גם בראש כל הדפים שלך. אמנם כל זה די סטנדרטי עבור תוכנית חינמית, אך דבר אחד שקצת מפתיע הוא שאפשרויות ה- SEO שלך מוגבלות מאוד. יהיה עליך לשדרג לאחת מהתוכניות בתשלום ברמה הגבוהה יותר כדי לערוך אלמנטים כגון תגי alt תמונה ומילות מפתח.
כתובת האתר שתקבל בחינם: yoursite.godaddysites.com
אתר ההדגמה שלנו: ברצלונה אופים
מה אהבנו: הוא פשוט לשימוש, וגם התכונות המובנות שלו, כמו הבלוג והכלי לשיווק בדוא”ל, עובדות די טוב. זה מושלם לכל מי שמתחיל, בעל דרישות פשוטות יחסית, ושהוא רוצה להיות מסוגל לנהל את כל הנוכחות המקוונת שלו במקום אחד.
היכן עליהם להשתפר: אפשרויות ה- SEO בסיסיות מדי, אפילו בתוכניות בעלות השכר הגבוה יותר. גם מגוון רחב יותר של שילובי אפליקציות יהיה שימושי. אנו מקווים שהם יקלו על העברת אתרים לכל איטרציה עתידית של בונה האתרים, מכיוון שהם אינם מספקים תמיכה רבה בגרסאות קודמות.
ניסיון בחינם: www.godaddy.com
סקירה מפורטת
9. Webflow – עורך שמרגיש כמו תא טייס
דף נחיתה של זרימת רשת
קח ערימה של פונקציות, הוסף קורט של עיצוב חזותי ועטר את היצירה שלך עם ציפוי CMS נחמד – tadaaa! בונה אתרי האינטרנט שלך זמין מוכן.
Webflow היא מערכת שנופלת בקנה אחד עם כל שאר בוני האתרים הרגילים. זה מכוון במיוחד למעצבים, מפתחים ומשתמשים מתקדמים שרוצים ליצור אתר, אך דורשים חופש עיצובי יותר מכפי שבוני אתרים מסורתיים כמו Squarespace או Weebly יכולים להציע. למרות שזה כלי מורכב עם המון אפשרויות התאמה אישית, Webflow עדיין מנסה להקל על המשתמשים שלהם ככל האפשר – קידוד אינו בהכרח נדרש, אתה זוכה לראות את העיצובים שלך מיד בזכות העורך החזותי שלהם, והם מציעים טונות של חומר עזרה.
כתובת האתר שתקבל בחינם: http://yourwebsite.webflow.io/
אתר ההדגמה שלנו: חנות ספל הקפה של Annika
מה אהבנו: אתה יכול להירשם בקלות (דרך גוגל או כתובת דוא”ל) ולא צריך כרטיס אשראי. כמות התכונות עצומה ויש לכם אפשרויות התאמה אישית מרובות – לטוב ולרע. אתה מקבל תמיכה רבה (סרטונים, מאמרים, פורום). בנוסף, הפרסום באתרים בחינם כמעט ולא מורגש. למעשה, אתה יכול לפרסם שני פרויקטים באתר עם התוכנית החינמית. נחמד!
איפה הם צריכים להשתפר: למרות שיש לך הרבה אפשרויות עם Webflow, זה יהיה נחמד אם היו תכונות מובנות יותר. יש חבורה של תבניות עיצוב בחינם, אך עבור רובן אתה צריך לשלם. המחירים נעים בין $ 19 ל- $ 79 (חד פעמי). העורך יכול להיות מכריע למדי בהתחלה.
תוכנית בחינם: Webflow.com
סקירה מפורטת
10. מוזלו – אתרי אינטרנט רב-לשוניים בחינם
מוזלו
חברה לטבית זו היא מהשחקניות הקטנות בעולם. מה שמדהים אותנו במוזלו הוא שהם מאפשרים לך ליצור אתר רב לשוני בחינם – דבר שלא תקבל בשום מקום אחר. מגוון התכונות כולל בלוג, חנות מקוונת ואפשרויות SEO הגונות. למרבה המזל, הפרסומת היא רק קישור בכותרת התחתונה שרוב המבקרים שלך אפילו לא ישימו לב אליה. 500MB של אחסון בחינם כלול ואמור להספיק לרובנו.
החיסרון הוא שהעורך, אם כי קל לשימוש, מוגבל באמת בהשוואה למתחרים. אלמנטים מסוימים כמו גלריה ניתן להוסיף רק לדף ספציפי של גלריה, למשל. זה הופך את מוזלו למדי לא גמיש.
כתובת האתר שתקבל בחינם : customname.mozello.com
אתר ההדגמה שלנו : Beauty Studio
מה אהבנו : המודעה הכמעט בלתי מורגשת והאפשרות ליצור אתר רב-לשוני בחינם.
איפה הם צריכים להשתפר : העורך צריך להיות הרבה יותר גמיש ועשיר בתכונות. אין דרך קלה להוסיף הצפנת SSL. במבחן שלנו, אפילו לא עורך Mozello השתמש בחיבור מאובטח, וזה קצת מדאיג!
ניסיון בחינם : www.mozello.com
11. באופן מדהים – פריסות חינם של עמוד אחד
באופן בולט
“אל תאבד את המבקרים תחת משקל של אתר כבד ומבלבל” אומר באופן בולט, בונה אתרים מקליפורניה. זו כנראה הסיבה שהם רוצים שתשים את כל התוכן שלך בעמוד אחד. אם תרצה ליצור מספר דפים, יהיה עליך לשדרג לתוכנית בתשלום. כדי להיות הוגנים, יש להם כמה תבניות די הגונות לבחירה ועורך האתר קל להבנה, אפילו למתחילים. אם אי פעם תעזוב את התוכנית בחינם, תחויב בסכום של 16 $ לפחות לחודש.
כתובת האתר שתקבל בחינם : accountname.strikingly.com
אתר ההדגמה שלנו : חנות רהיטים
מה אהבנו : נושאים נהדרים שיש להם קריאה ברורה לפעולות. קיימת אפליקציית iOS ואנדרואיד ניידת לעריכת אתרים ניידים. ומה שפנטסטי הוא שתוכלו לגשת לתמיכה בצ’אט החי שלהם – אפילו בתכנית החינמית!
היכן עליהם להשתפר : צמצום הכל לדף אחד בלבד יכול להיות מגביל למדי ואינו הגישה הטובה ביותר מבחינת SEO. ולמרות שהתבניות נראות ממש טוב, יכול להיות שיש יותר אפשרויות. הצפנת SSL אמורה להיות אפשרית גם באתרים בחינם.
באופן מדהים סקירת וידאו
ניסיון חינם : www.strikingly.com
סקירה מפורטת
12. One.com – לא בחינם, אלא בונה אתרים זול
one.com
ל- One.com אין תוכנית freemium כמו המתחרות שלה. הם מחייבים אותך מההתחלה אבל העלויות סבירות מאוד. כמובן שהאתר שלך יהיה ללא מודעות. לחלופין, תוכל להוסיף שם דומיין תקין ישירות. יש רק תפס אחד: אתה מוגבל ל -5 עמודים, אחרת זה נהיה יקר למדי.
אם כל מה שאתה צריך הוא אתר קטן וללא מודעות עם שם תחום תקין משלו, One.com יכול להתאים מאוד. אה, ואם אתה מעדיף להשתמש בוורדפרס במקום בונה אתרים משלהם אתה יכול לעשות זאת גם. החשוב מכל, לא תהיה מגבלת עמודים!
כתובת האתר שתקבל : customname.com (.co.uk, .net, .org וכו ‘)
אתר ההדגמה שלנו : Coworking Space
מה שאהבנו : העובדה שאתה די גמיש: או השתמש בבונה האתרים של One.com או ב- WordPress. זוהי אפשרות מצוינת להתחיל בעבודה באופן מקצועי עבור מעט מאוד כסף. כל התבניות מגיבות ונראות מודרניות.
היכן עליהם להשתפר : המגבלה ל -5 עמודים אינה גדולה. עורך האתרים שלהם בהחלט לא הכי טוב בשוק אבל זה עושה את העבודה. זה גם די מסובך להפעיל את הצפנת SSL.
סקירת וידאו של One.com
הרשמה (אחריות להחזר כספי של 15 יום) : www.one.com
סקירה מפורטת
13. סימניה – אתרים שנוצרו על ידי AI?
סימניה
האופנה האחרונה בבניית אתרים היא עוזרים חכמים . סימניות, Wix ADI ובמידה פחותה יותר ג’ימדו דולפין , כולם מבטיחים להשתמש באיזושהי נוסחת קסם כדי להשיג את אתר האינטרנט שלך עם הטיוטה הראשונה. באמצעות העוזר AiDA של סימניות, נשארנו לתהות היכן העוזר החכם צריך לקבל את המידע מה להכניס לאתר שלך. כל מה שאתה מזין הוא שם העסק שלך והתעשייה. התוצאה לא הייתה נוראית אבל היא גם לא טובה מאתר שנוצר ללא עוזר.
מה אהבנו : בסימניות יש די הרבה תכונות ומודולים שתוכל להוסיף לאתר שלך. כל האתרים מגיבים והעורך הגיוני מאוד. יתרון הוא ש- AiDA מלמדת אותך כיצד לשנות אלמנטים עיצוביים בכמה שלבים. הם מציעים גם חשבונות דוא”ל משולבים תמורת 2 דולר לחודש.
מה עליהם לשפר : האתר שקיבלנו לא נראה אטרקטיבי במיוחד. זה היה כבד מאוד בתמונות. עם כל המיתוג הזה של AI, הם מעלים ציפיות מאוד גבוהות, שמבחינתנו הם לא באמת יכולים לענות.
התוכנית הזולה ביותר ללא מודעות בתשלום זולה החל מ- $ 11.99, שנראה די גבוה בהשוואה לפלטפורמות מבוססות יותר כמו Wix או Weebly.
כתובת האתר שתקבל בחינם : https://yourname.bookmark.com
תוכנית חינם : www.bookmark.com
טיפ : חסוך 15% ברכישה הראשונה שלך באמצעות סימנייה באמצעות קוד השובר הבלעדי websitetooltester15 .
14. 000webhost – האתר שלך, 23 שעות ביום
000 webhost
000Webhost שייך לאותה אחזקה שבבעלותה של Hostinger, חברת אירוח ידועה יחסית. הם משתמשים ב- 000webhost כדי להציע שירותי אירוח בחינם. אלה מוגבלים ל -1 GB של שטח, 10 GB של רוחב פס ומקסימום של 2 אתרים. אבל אם אתה לא באמת רוצה להשתמש בוורדפרס, יש להם בונה אתרים עם תוכנית בחינם.
אם אי פעם תחליט לצאת לפרמיה כדי להסיר מגבלות מהתכנית החינמית, אתה מחפש לשלם כ -9 דולר לחודש. אם להיות כנים לחלוטין, ישנם כלים טובים בהרבה (כמו Wix או Weebly) המציעים מבצעים דומים.
כתובת האתר שתקבל בחינם : customname.000webhostapp.com
מה אהבנו : זה מגניב שגם בונה האתרים שלהם וגם WordPress נתמכים ליצירת אתרים. אתה יכול למעשה לחבר שם דומיין שרכשת במקום אחר עם הגרסה החינמית. יש להם כמעט 200 תבניות לבחירה והן מסווגות לפי ענף כלכלי. למרות שהתבניות שלהם אינן מגיבות, תוכל ליצור גרסאות ייעודיות לאתר שלך אשר יסתגלו למחשבים שולחניים, טאבלטים וניידים. מעניין שהם מציעים דרך ליצור בקלות אתרים רב לשוניים. ואם אתה פרנואידי לגיבוי, תהיה במנוחה: תוכל להוריד גיבויים ואפילו לשחזר אותם.
היכן עליהם להשתפר : חלק מהתבניות שלהם מודרניות ומראה חלקלקות, אך רובן נראות קצת מיושנות. מגבלה גדולה בתוכנית החינמית היא שהאתר שלך יירד, כל יום, למשך שעה אחת ; אם אתה שואל אותי, זה אסור. יש לו כמה מהתכונות הבסיסיות והתוספות, אך חסרים מרכיבי מפתח (למשל בלוג או חיפוש באתר). כשתעבור לתבנית חדשה, כל התוכן שהיה לך יאבד.
תוכנית בחינם : 000webhost.com
15. אתרי גוגל חדשים – יצירת אתר (בסיסי מאוד)
אתרי google
גוגל שיפצה לאחרונה את בונה האתרים שלהם אתרי גוגל. עכשיו זה עניין נקי יותר ומודרני יותר. לאחר ששיחקת בזה כמה דקות, תבחין בשני דברים: 1) שזה קל מאוד לשימוש; 2) שאין כמעט תכונות: תוכלו לבחור מבין שש תבניות שכולן נראות חשופות למדי כשמתחילים לבנות מכיוון שאין תוכן לדוגמא בכלל. נראה שאפשר לחבר שם דומיין דרך Google MyBusiness, אבל אז אתה צריך להיות עסק עם כתובת פיזית.
כתובת האתר שתקבל בחינם : sites.google.com/view/yoursitename
מה אהבנו : באופן לא מפתיע, ממש אינטגרציה טובה עם מוצרים אחרים של Google (מפות, לוח שנה, Docs, Slides וכו ‘).
היכן עליהם להשתפר : צריכים להיות יותר נושאים ואלמנטים עיצוביים. אין גישה להגדרות ה- SEO של האתר כגון כותרת העמוד ותיאור המטא (!!!). בסיס הידע שלהם בסיסי כמו בונה האתרים, ולכן זה יכול להיות די מתסכל בחיפוש אחר תשובות (במיוחד כשכל מה שאתה מוצא הם פוסטים בפורום כמו זה ).
תוכנית בחינם : sites.google.com
16. יוצר IM
אפשר ליצור אתר בחינם עם IM Creator
ל- IM Creator יש תבניות רבות למראה מודרני מקובצות לפי קטגוריות, מה שמקל על מציאת תבנית שמתאימה לצרכים שלך. העיצובים שלהם מגיבים לניידים, ועם עורך הטלפון והטאבלט שלהם תוכלו להתאים אישית את מראה המראה שלהם במכשירים שונים.
הגישה שלהם לעיצוב אתרים היא איכשהו שונה. במקום שיהיו לך קבוצה של אלמנטים (למשל כותרת, טקסט, תמונות, אייקונים וכו ‘) שאתה משלב לעיצוב, יש להם קטעים שנבנו מראש שתוכל להתאים אישית. זה עושה את זה פחות גמיש, אבל יש פחות סיכוי שתבלגן לעיצוב שלך – גישה טובה למתחילים בלי הרבה זמן להתנסות בעיצוב ובפריסות.
תוכנית חינם: www.imcreator.com
17. אתרי Zoho – עשירים בתכונות
אתרי zoho
יש הרבה עיצובי תבניות ביוצר האתר של Zoho. החיסרון הוא שרק חלק קטן מהם מגיב. כמו כן, הם כנראה נראו מצוין לפני חמש שנים אבל עכשיו יש להם תחושה קצת מיושנת. העורך עצמו קל במיוחד לשימוש ומכסה את כל התכונות הבסיסיות שאתה יכול לדמיין. באמצעות Zoho Creator תוכל אפילו להוסיף חסימות תוכן דינמיות לאתר שלך. כמו כן, יש לך גישה מלאה ל- HTML ו- CSS של האתר שלך. בסך הכל מוצר הגון מאוד, במיוחד אם אתה עובד עם מוצרים אחרים של Zoho.
תוכנית בחינם: zoho.com/sites
18. WordPress.com – פלטפורמת הבלוגים
wordpress
וורדפרס .com הוא לא להתבלבל עם אחיו הגדול ממנו וורדפרס .org (לקרוא שלנו מדריך למתחילים ). האחרון הוא פנטסטי אם אינכם מפחדים לצלול לשטח טכני, אך באופן מפתיע, גרסת ה- com היא לא כל כך קלה לשימוש ויש לה הרבה מגבלות. עם זאת, אם כל מה שאתה רוצה זה רק ליצור בלוג, WordPress.com יכול להיות פיתרון נהדר עבורך. אולם עבור אתר אינטרנט אנו מגלים שיש פתרונות טובים יותר. תוכניות בתשלום מתחילות ב -5 דולר לחודש.
סקירת וידאו של WordPress.com
תוכנית בחינם: www.wordpress.com
19. Mobirise – תוכנה לבניית אתרים הניתנת להתקנה
מוביריזה
בדרך כלל, אנו תומכים גדולים של בוני אתרים מתארחים הפועלים בדפדפן האינטרנט שלך. אך אנו מודים כמובן שחלקכם מרגישים יותר בנוח עם תוכנת אתרי Windows או Mac הניתנת להתקנה. Mobirise היא תוכנית כזו: אתה מתקין אותה על המחשב שלך ותוך מספר דקות תוכל להתחיל לגרור ולהשליך אתר בחינם – גם כשאתה לא מחובר.
התבניות שלהם נראות די רעננות ומציעות הרבה פונקציונליות. הבחירה מוגבלת לקומץ עיצובים. כמו כן, מרביתם בתשלום אשר יחזירו לכם 19-39 דולר (כתשלום חד פעמי). חבל שלא מצאנו פונקציות לבלוגים. ברגע שאתה מרוצה מהתוצאה שלך, עליך לפרסם את האתר במרחב האינטרנט שלך. כמובן, זה הרבה יותר מסובך מאשר עם בונה אתרים מתארח מכיוון שהוא דורש ממך להגדיר חיבור FTP ולהעלות אותו למרחב האינטרנט שלך.
הורדה חינם: www.mobirise.com
20. אדובי ספארק – מיצרני פוטושופ
ניצוץ אדובי
בהחלט שמעתם על פוטושופ. אולי אפילו שמעת על Adobe Dreamweaver , שהיה אחד מעורכי ה- WYSIWYG הגדולים הראשונים (מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל). למרות שהוא חזק, זה כל השאר פרט לחינם (או קל לשימוש). כנראה מסיבה זו, Adobe יצרה פיתרון חינמי בשם Spark.
ניצוץ הוא פחות או יותר נגד Dreamweaver בכך שהוא קל כמו שהוא מקבל. אבל זה קשור בעיקר לערכת התכונות המוגבלת שלהם. במקום לבנות אתרים, זה מאפשר לך ליצור דף אינטרנט יחיד. אין בלוג, חנות או תכונות עסקיות אחרות. זה מציע אפשרויות עיצוב נחמדות ומאפשר לך ליצור גלריות ממש נחמדות. אבל שים לב – אדובי מציבה את המותג שלה בחלק העליון והתחתון. כדי להיפטר מהמודעות שלהם תצטרך לשלם כ -10 דולר לחודש. למען האמת, תמורת כסף מסוג זה אתה הרבה יותר טוב עם בוני אתרים כמו Wix או Ucraft .
תוכנית חינם: spark.adobe.com
21. Sitey, WebsiteBuilder.com, Sitebuilder.com – Triple Déjà Vu?
אתר
זו חברה קצת מוזרה: הם משתמשים בשלושה מותגים שונים שמוכרים בדיוק אותו יוצר אתרים. ולא הצלחנו למצוא שום פרטי חברה מכיוון שאין דף ‘אודות’ באחד משלושת האתרים (נראה כי אפילו שמות הדומיין שלהם רשומים באופן פרטי). במבט ראשון אתר ושות ‘נראה די מתוק: הם מציעים מספר עצום של תבניות ללא רבב. ברגע שתגיע לעורך תתחיל להבחין בכמה קווי דמיון לשחקן ידוע אחר: Wix . הכל ממש דומה (וזה לא בהכרח דבר רע). עם זאת, אנו רואים סיבה מועטה שלא לבחור במקור. התוכנית החינמית מוגבלת לחמישה עמודים בלבד והתוכניות בתשלום שלהם יקרות יותר מזו של Wix.
ניסיון בחינם: www.sitey.com
בוני האתרים החינמיים הטובים ביותר: הסקירה שלנו
טבלה זו מציגה את עשרת בוני האתרים המועדפים שנת 2021:
ספק מודעות תְחוּם אִחסוּן רושם כללי
Webnode
( סקירה ) לוגו תחתונה תת תחום בחינם 0.1 ג’יגה-בתים יכול לעשות יותר אחסון, אחרת טוב מאוד. עמודים ללא הגבלה. פרסומת לא פולשנית בכותרת התחתונה.
Wix.com
( ביקורת ) לוגו בכותרת תחתונה ובכותרת עליונה תת תחום בחינם 0.5 ג’יגה-בתים מוצר טוב עם כמות מדהימה של תכונות. למרבה הצער, הוא מציג לוגואים פולשניים מאוד הן בכותרת העליונה והן בכותרת התחתונה של הדף. מגבלת רוחב הפס של 1 GB לחודש.
Weebly
( ביקורת ) לוגו וטופס הרשמה להרחבה בכותרת תחתונה תת תחום בחינם 0.5 ג’יגה-בתים סרגל המודעות בתחתית הדף עשוי להיות פולשני פחות. מלבד זאת Weebly מעט לא אוהב.
Ucraft כפתור לוגו בכותרת התחתונה תת תחום בחינם ללא הגבלה היחיד שמאפשר לך לחבר שם דומיין בחינם. מוגבל ל -15 עמודים בודדים.
התחלות רשת לוגו תחתונה תת תחום בחינם 1 ג’יגה-בתים אפשרות חינמית נהדרת: מודעה קטנה מאוד, גישה לכל אפשרויות SEO, תבניות ראויות, וחנות מקוונת. לרוע המזל האתרים אינם ידידותיים לנייד.
ג’ימדו
( ביקורת ) לוגו תחתונה תת תחום בחינם 0.5 ג’יגה-בתים מוצר מוצק עם עמודים ללא הגבלה. פרסום מינימלי.
אתר 123 כיסוי תחתון תת תחום בחינם 0.5 ג’יגה-בתים בונה אתרים הגון עם תבניות מודרניות אך עורך אתרים מיושן למדי. ישנם מספר תוספים שתוכל להוסיף לאתר שלך ותמיכה כלולה.
GoDaddy
( ביקורת ) מודעת באנר בראש הדף תת תחום בחינם ללא הגבלה קל לשימוש ומגיע עם תוספות בחינם כגון מתזמן פגישות ושיווק בדוא”ל. כולל גם תכונת גיבוי ושחזור שימושית. עם זאת, SEO מוגבל.
מוזלו קישור תחתון למוזלו תת תחום בחינם 0.5 ג’יגה-בתים נהדר לאתרים רב לשוניים. כולל תבניות ראויות אך העורך אינו גמיש במיוחד. בונה האתרים היחיד ללא תמיכת SSL.
באופן מדהים כיסוי תחתון תת תחום בחינם ללא הגבלה (גודל קובץ מקסימלי של 10 מגהבייט) כולל פריסות מודרניות ומגיבות של עמוד אחד. עמודים מרובים אפשריים רק בתוכניות בתשלום שלהם. תמיכה אישית כלולה בתכנית החינמית.
כיצד אוכל ליצור אתר חינמי שלב אחר שלב?
לכל בונה האתרים שנפרט כאן, תהליך היצירה מורכב תמיד משש השלבים הבאים:
הירשם לחשבון אתר בחינם
בחר תבנית שאתה אוהב
הוסף דפים לאתר שלך
התאם אישית את התוכן שלך (טקסט, תמונות, וידאו וכו ‘)
אופציונלי: נהל את הגדרות ה- SEO
פרסם את האתר שלך
אז מי באמת משלם עבור התוכניות החינמיות האלה?
בוני אתרי freemium
נכון שהדברים הטובים ביותר בחיים הם בחינם, אבל זה בדרך כלל תקף רק לחומרים הלא מוחשיים. לעומת זאת, אירוח אתר עולה בעלות כסף בבירור לספק. עליהם לכסות את עלות הפעלת השרתים שלהם ושיווק שירותיהם, שלא לדבר על פיתוח מתמשך.
בוני דפי אינטרנט בחינם מתבססים כמעט תמיד על מודל freemium . המשמעות היא שהתוכנית הכניסה החינמית ממומנת על ידי אותם לקוחות שעוברים לרכוש תוכנית בתשלום (או פרמיה).
לכן כדאי לבצע את המחקר לפני שתבחר איזה בונה אתרים מקוון בחינם הכי מתאים לך.
מה עם שמות דומיינים באתרים בחינם?
לא תקבל שם דומיין ראוי, משום שתחומי .com או .net תמיד כרוכים בעלות. כפי שראית, רוב הספקים יתנו לך תת – דומיין כגון yourname.providername.com .
תת-דומיין בחינם עשוי להיות בסדר עבור אתר אישי, אך לא היינו ממליצים עליו לאתרים מקצועיים או מסחריים מהסיבות הבאות:
זה נראה לא מקצועי.
אינך עושה לעצמך חסד מבחינת דירוג מנועי החיפוש (עוד על כך בהמשך).
לא קל לזכור שם כה ארוך
יש למעשה מקום שבו אתה יכול לקבל שמות דומיינים בחינם שאינם תת-דומיינים. ב- Freenom אתה יכול לקבל כמה שמות דומיין (ללא ספק, לא ברורים) בחינם: .tk, .ml, .ga ועוד כמה אחרים. אז אתה יכול לתת לאתר שלך mycoolsite.ml , למשל. עכשיו, לא הייתי ממליץ לבנות את העסק שלך על שם דומיין כזה בחינם.
אבל אם זה רק עבור פרויקט אישי זה יהיה בסדר גמור. Freenom מאפשר לך להעביר את שם הדומיין שלך לכתובת אתר (כגון תת-הדומיין של האתר החינמי שלך) או להפנות אותו לאתר שהוא קצת תהליך טכני. הצבעה על התחום שלך היא למעשה הדרך המקצועית שכן אז היא תפעל לחלוטין על התחום הזה ואף אחד לא יראה את תת-הדומיין.
Ucraft הוא בונה האתרים החינמי היחיד שמאפשר לך לכוון את שם הדומיין שלך ללא תשלום. עדיין תצטרך להשיג את הדומיין במקום אחר שכן Ucraft אינו מוכר שמות דומיינים. ב- Namecheap , למשל, דומיין .com יעלה לך קצת פחות מ -10 $ לשנה. או שאתה הולך על שם דומיין בחינם כאמור לעיל.
האם אוכל לקבל גם כתובות דוא”ל בחינם?
כן אתה יכול! לצד כתובות הדוא”ל הקלאסיות בחינם של Gmail, Yahoo או Outlook, תוכל גם להחזיק עד 5 חשבונות דוא”ל בשם הדומיין שלך. Zoho Workplace מציע תוכנית לנצח חינם עם שטח אינטרנט בנפח 25GB למשתמש. שים לב שהתוכנית החינמית מוסתרת מעט באתר שלהם.
מקום עבודה zoho
בדרך זו תוכל לקבל כתובת דוא”ל כמו info@mycoolwebsite.com . תצטרך לשלם רק $ 12 לשנה בערך עבור שם התחום שלך. אם אינך זקוק לדומיין .com ולא אכפת לך משהו כמו info @ mycoolwebsite .ml , תוכל אפילו לקבל אותו לגמרי בחינם כפי שהסברתי בחלק לעיל.
האם יש חסרונות אחרים של בוני אתרים בחינם?
כפי שראינו לעיל, ספקים רבים יפעילו פרסומות עבור עצמם או עסקים אחרים באתר החינמי שלכם – לא מראה מקצועי.
כפתור מדהים
פרסם באתר מדהים
יש כמה ספקים שמציעים רק פריסות מיושנות או לא מושכות בתוכניות החינמיות שלהם, ושומרים על העיצובים הטובים עבור התוכניות בתשלום שלהם. כמו כן, בוני דפי אינטרנט בחינם יגביל את מספר הדפים שתוכלו לבנות וישמור על התכונות המתקדמות ביותר שלהם עבור לקוחות משלמים . Webstarts, למשל, אפילו חוסם את המבקרים שלך לראות תצוגה המותאמת לנייד בעת כניסה לאתר באמצעות טלפון חכם.
מה לגבי אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO)?
כדי לדירוג גבוה בגוגל חשוב לא רק לספק תוכן הגון אלא גם להיות מסוגל לנהל הגדרות מסוימות באתר שלך. לדוגמה, אתה אמור להיות מסוגל להגדיר כותרת עמוד ותיאור לכל אחד מהדפים שלך. למרבה המזל כל בוני האתרים הגדולים, למעט ג’ימדו, מספקים זאת.
כפי שלמדנו בעבר, כמעט לכל החבילות החינמיות יש מגבלה אחת משותפת: לא תוכל להשתמש בשם דומיין מתאים. לשם הדומיין יש השפעה חשובה גם על SEO ולרוב תת-דומיינים אינם מגיעים למקומות הראשונים במנועי החיפוש.
גורם נוסף שיכול להיות בעל השפעה מינורית על הדירוג שלך הוא האם האתר שלך משתמש בהצפנת SSL (https). צילום המסך שלמטה מציג את סרגל דפדפן האינטרנט של Chrome כשהוא מופעל:
SSL מאובטח
זה יבטיח שהנתונים המוגשים באמצעות טופס יצירת קשר, למשל, בטוחים ולא ניתן ליירט אותם. תכונה זו כלולה בדרך כלל בחינם עם כל חברות הגדולות לבניית אתרים. מהכלים שבדקנו, רק Mozello לא מאבטח את האתרים החינמיים שלהם כברירת מחדל. כאשר SSL אינו פעיל, הוא יראה כך למבקרים שלך:
ssl לא מאובטח
לא אמין במיוחד, נכון?
אם אתה רציני בדירוג האתר שלך בגוגל, כדאי לך לשקול לבחור לבונה אתרים במחיר סביר ולא בחינם (למשל One.com או Jimdo ). מצא מידע נוסף על SEO כאן .
איזה בונה אתרים בחינם הוא הטוב ביותר למסחר אלקטרוני?
כעת, לאחר שראינו שאפשר יהיה להקים אתר ללא עלות, ייתכן שתתהה אם תוכל ליצור חנויות מקוונות בחינם. בדקנו את ארבעת הכלים האלה ובדקנו את הצעתם:
ספק סוּג רושם כללי
התחלות רשת חנות מקוונת שלמה Webstarts לא רק מאפשר להוסיף עד 10 מוצרים, אלא גם לקבל תשלומי כרטיסי אשראי באמצעות Stripe, WePay או Authorize.net. ניהול מלאי כלול ויש אפילו אפשרות למכור מוצרים דיגיטליים. החיסרון היחיד הוא שאתה מוגבל ל -20 מכירות ביום. אבל היי, אז אתה באמת צריך לחשוב על שדרוג בתשלום.
ג’ימדו
( ביקורת ) חנות מקוונת שלמה ג’ימדו אינו מציע את תכונות החנות המקוונת המתקדמת ביותר. עם זאת, תוכל ליצור חנות מקוונת שלמה בחינם. התשלומים עוברים דרך PayPal ואתה מוגבל לחמישה מוצרים.
מוזלו חנות מקוונת שלמה מאפשר עד 10 מוצרים ותומך בתשלומים באמצעות Paypal. למרות שהחנות מוגבלת למדי, הם גם תומכים בהגדרה רב לשונית כאן.
Ecwid
( סקירה ) תוספת לאתרים קיימים תוסף זה יהפוך את האתר הנוכחי שלך לחנות מקוונת. שים לב שהתכנית החינמית מוגבלת לעשרה מוצרים. אתה יכול גם להוסיף את Ecwid לאחד מבוני האתרים החינמיים הנ”ל.
אם אתה מחפש בונה חנויות (בחינם), עיין במדריך זה כדי למצוא חלופות נוספות.
בקצרה, אם תרצה אתר מסחר אלקטרוני פשוט וחינמי באמת, ההמלצה שלנו תהיה גם Webstarts . מבחינה תכונתית הם מציעים הרבה יותר מכל שאר בוני החנויות במבחן זה.
אפשרות נוספת היא Ecwid , אך תצטרך שיהיה לך כבר אתר כדי להוסיף תוסף מסחר אלקטרוני זה. כמו כן, אנו ממליצים על חנות חינמית רק אם יש לך אמצעים מלבד Google, להשיג תנועה לאתר שלך. מבלי להיות מסוגל להשתמש בשם הדומיין שלך, יהיה קשה למדי לקבל תנועה אורגנית במנועי חיפוש. למידע נוסף, עיין במאמר שלנו על פלטפורמות יצירת חנויות מקוונות .
בונה אתרים בחינם הטוב ביותר: המסקנה שלנו
Webnode ו- Wix הם בוני האתרים החינמיים המשכנעים ביותר בעינינו.
Webnode מציג פרסומת לא פולשנית ומספק מוצר פשוט עם מבחר נאה של תבניות רספונסיביות. היתרון של Wix נעוץ בכמות התכונות העצומה שלהן שרובן זמינות בחינם. זוהי הבחירה העתידית ביותר אם היית שוקל לשדרג בתשלום.
אם אתה מחפש בונה אתרים בחינם המאפשר לך לחבר את שם הדומיין שלך בחינם, בדוק את Ucraft . למרות שזה כנראה לא הכי קל להשתמש בבניית אתרים, מצאנו שזה בחירה מספיק טובה.
חשוב לא להסתנוור מהמילה “חופשי”. אם אתה יכול להרשות לעצמך, הרחק מתוכניות בחינם לאתר העסקי שלך, גם אם מדובר בעסק קטן. כמובן, אם האלטרנטיבה אינה אתר, אז בחינם עדיף כלום. אבל לתוכניות בחינם יש מגבלות מסוימות שיכולות להעניק לאתר העסק שלך מראה לא מקצועי, כמו שמות דומיין מוזרים ופרסומת בולטת.
לאחר שבנית את זה, העברת האתר שלך לספק חדש יכולה להיות די טרחה . אז זכור לקחת בחשבון את התוכניות העתידיות שלך כאשר משקללים את האפשרויות שלך, במיוחד אם תרצה לקבל שם דומיין מתאים, כתובות דוא”ל תואמות או גרסה נטולת מודעות באתר שלך בשלב כלשהו בעתיד.
אז אם התוכנית שלכם היא לשדרג לחבילת פרימיום בעתיד הקרוב, עליכם לבדוק גם את המועדפים בתשלום Wix ו- Weebly . אמנם לתוכניות החינמיות שלהם חסרונות מסוימים, אך הם מתקדמים יותר בכל הנוגע למוצר השלם.
תרשים הדירוג של חברות בניית אתרים .
אני מקווה שמאמר זה היה שימושי! לשאלות ומשוב, אנא השאירו תגובה!
סקירת עדכונים בניית אתרים בחינם:
10 במרץ 2021: סעיף כתובות דוא”ל בחינם,
22 בדצמבר 2020: טופס יצירת הקשר של Webstarts אינו זמין עם תוכניות בחינם.
10 בדצמבר 2020: שינויי Ucraft, Finder Smart עודכן.
16 בנובמבר 2020: Webs.com הוסר, אין תוכנית חינמית
09 נובמבר 2020: פרופיל זרימת הרשת עודכן
7 באוקטובר 2020: GoDaddy עודכן
06 באוקטובר 2020: ג’ימדו עודכן
ב -15 במאי 2019: כמה עדכונים קטנים יותר
20 במרץ 2019: IM Creator נוסף
24 בינואר 2019: שינויים בתוכנית החינמית של Ucraft.
10 בדצמבר 2018: נוספה סקירת וידאו חדשה.
30 בנובמבר 2018: Adobe Spark נוסף.
27 בנובמבר 2018: הוסיף אינפוגרפיק.
21 בנובמבר 2018: Finder חכם נוסף.
15 בנובמבר 2018: נוסף דפי הדגמה לרוב בוני האתרים.
20 בפברואר 2018: נוספו בוני אתרים חדשים – סימניות, זרימת אינטרנט ו 000 webhost.
18 בינואר 2018: WordPress.com, Mobirise ו- Sitely נוספו.
16 בינואר 2018: נוסף באופן מדהים, אתרי Google, Site123 ו- Ucraft.
20 ביוני 2017: עדכון מלא של המאמר, הוספת Webstarts ו- Mozello.
18 במאי 2016: האחסון של Weebly Free מוגבל ל -500 מגהבייט.
13 באפריל 2016: עדכון כללי. אתר חינם מסחר אלקטרוני כלול.
4 באפריל 2015: לא ניתן עוד להשתמש בשם דומיין קיים עם אתר ה- Webnode החינמי שלך.
9 בינואר 2015: כללנו את Wix.com בבחירה שלנו; הוא מספק תוכנית חינמית, המצוינת עבור אנשים יצירתיים. הוספנו סרטון חדש עם כל המידע המעודכן.
17 ביולי 2014: Webnode מציין בסקירת התמחור שלהם כי אינך יכול לחבר שם דומיין קיים לאתר Webnode בחינם. עם זאת, זה חל רק בכמה מקרים, בדרך כלל זה עדיין אמור להיות אפשרי. אם זה לא עובד במקרה שלך, אנא יידע אותנו ונבדוק זאת עבורך.
10 ביוני 2014: התוכנית החינמית של Weebly ממשיכה להידרדר: כעת יש סרגל מודעות בכותרת התחתונה עם טופס הרשמה ל- Weebly.
24 באוקטובר 2013: לא ניתן עוד להשתמש בשם דומיין קיים עם אתר Weebly החינמי שלך. לכן הם רק שניים בדירוג שלנו עכשיו.
כתיבת תגובה