פירמת עורכי דין פועלת כגוף עסקי שהוקם על ידי אחד או יותר עורכי דין לעסוק בעריכת דין . השירות העיקרי שניתנים על ידי משרד עורכי דין בפירמות הוא לייעץ ללקוחות (יחידים או תאגידים ) על משפטי שלהם זכויות ו אחריות , ולייצג לקוחות אזרחיים או פליליים , עסקאות, ונושאים אחרים שבהם ייעוץ וסיוע משפטיים אחרים הם ביקשו.
עורך דין מומלץ
מבנה עסקי
משרדי עורכי דין מאורגנים במגוון דרכים, בהתאם לסמכות השיפוט בה נוהג המשרד. ההסדרים הנפוצים כוללים:
בעלות יחידה , בה עורך הדין הוא משרד עורכי הדין ואחראי לכל הרווח, ההפסד והאחריות;
שותפות כללית , בה כל עורכי הדין החברים במשרד חולקים בעלות, רווחים והתחייבויות;
תאגידים מקצועיים , המנפיקים מניות לעורכי הדין באופן דומה לזה של תאגיד עסקי;
חברה באחריות מוגבלת , בה נקראים בעלי הדין עורכי הדין “חברים” אך אינם אחראים ישירות לנושי צד ג ‘של משרד עורכי הדין (אסור בניגוד לתקנת הציבור בתחומי שיפוט רבים אך מותר באחרים בצורה של “אחריות מוגבלת מקצועית” חברה “או” PLLC “);
התאחדות מקצועית , הפועלת באופן דומה לתאגיד מקצועי או לחברה בערבון מוגבל;
שותפות באחריות מוגבלת (LLP), בה בעלי השותפות שותפים זה עם זה, אך אף שותף אינו אחראי כלפי נושה כלשהו של משרד עורכי הדין, ואף שותף אינו אחראי לרשלנות כלשהי מצד שותף אחר. ה- LLP ממוסה כשותפות תוך שהוא נהנה מהגנת האחריות של תאגיד.
הגבלות על אינטרסים של בעלות
במדינות רבות, כולל ארצות הברית, קיים כלל שרק עורכי דין יכולים להיות בעלי בעלות במשרד עורכי דין, או להיות מנהלים. לפיכך, משרדי עורכי דין אינם יכולים לגייס במהירות הון באמצעות הנפקות ציבוריות ראשוניות בשוק המניות, כמו רוב התאגידים . עליהם לגייס הון באמצעות תרומות הון נוספות מצד שותפים הוניים קיימים או נוספים, או שהם חייבים לקחת על עצמם חוב, בדרך כלל בצורת קו אשראי המובטח בחיובם .
בארצות הברית, נושא זה קודם על ידי לשכת עורכי הדין האמריקאית כפסקה (ד) לתקנה 5.4 לכללי המודל של התנהגות מקצועית , והיא אומצה בצורה כזו או אחרת בכל תחומי השיפוט בארה”ב, למעט מחוז קולומביה.
עם זאת, הלכה של DC מותאמת באופן צר כדי לאפשר בעלות על מניות רק על ידי אותם שותפים שאינם עורכי דין המסייעים באופן פעיל לעורכי הדין של המשרד במתן שירותים משפטיים, ואינם מאפשרים מכירת מניות בעלות למשקיעים בלתי חוקיים פסיביים בלבד.
בבריטניה היה כלל דומה המונע בעלות על עורכי דין , אך תחת רפורמות שהופעלו על ידי חוק השירותים המשפטיים משנת 2007משרדי עורכי דין הצליחו לקחת על עצמם מספר מוגבל של שותפים שאינם עורכי דין ועורכי דין הורשו להיכנס למגוון רחב של קשרים עסקיים עם עסקים שאינם עורכי דין ועסקים שאינם עורכי דין. זה אפשר, למשל, חנויות מכולת, בנקים וארגונים קהילתיים להעסיק עורכי דין בכדי לספק שירותים בסיסיים מקוונים בחנות וללקוחות.
הכלל שנוי במחלוקת, אם כי מוצדק על ידי רבים ממקצועות המשפט, ובמיוחד לשכת עורכי הדין האמריקאית שדחתה הצעה לשינוי הכלל ברפורמות האתיקה 20/20 שלה, כנדרש למניעת ניגודי אינטרסים .
בשיטת היריבות של מערכת הצדק, על עורך דין מוטלת החובה להיות סנגור קנאי ונאמן מטעם הלקוח, וכן מוטלת עליו החובה לא לחייב את הלקוח יתר על המידה. כמו כן, כקצין בית המשפט, חלה על עורך דין חובת כנות ולא להגיש תיקים קלים או להעלות הגנות קלות דעת. רבים במקצוע עריכת הדין מאמינים כי עורך דין העובד כבעלי מניות-עובד במשרד עורכי דין עשוי להתפתות להעריך החלטות מבחינת השפעתן על מחיר המניה ועל בעלי המניות, אשר יתנגשו ישירות עם חובותיו של עורך הדין כלפי לקוח ולבתי המשפט. אולם מבקרי הכלל סבורים כי זו דרך בלתי הולמת להגן על לקוחותיהם.
משרדי עורכי דין רב לאומיים
משרדי עורכי דין הפועלים במספר מדינות הם בעלי מבנים מורכבים הכוללים שותפויות מרובות, במיוחד בתחומי שיפוט כגון הונג קונג ויפן המגבילים שותפויות בין עורכי דין מקומיים וזרים.
מבנה אחד הייחודי במידה רבה למשרדי עורכי דין רב-לאומיים גדולים הוא Verein השוויצרי , שהחלוץ על ידי בייקר ומקנזי בשנת 2004 או כ- GRATA International, בהן שותפויות לאומיות או אזוריות מרובות יוצרות עמותה בה הן חולקות מיתוג, פונקציות ניהוליות ועלויות תפעול שונות, אך מקיימות מאגרי הכנסות נפרדים ולעתים קרובות מפרידות בין מבני תגמול לשותפים. משרדי עורכי דין רב-לאומיים אחרים פועלים כשותפויות חד-פעמיות ברחבי העולם, כגון שותפויות בריטית או אמריקאית עם אחריות מוגבלת, בה שותפים משתתפים גם בגופים מפעילים מקומיים במדינות שונות כנדרש בתקנות המקומיות.
מדדים פיננסיים
שלוש נתונים סטטיסטיים פיננסיים משמשים בדרך כלל למדידה ודרוג של ביצועי עורכי דין:
רווחים לשותף מניות (PPEP או PPP): הרווח התפעולי נטו חלקי מספר השותפים המוניים. PPP גבוה מתואם לעיתים קרובות עם יוקרה של חברה ועם האטרקטיביות שלה לשותפים פוטנציאליים להון. עם זאת, המדד מועד למניפולציה על ידי סיווג מחדש של שותפים פחות רווחיים כשותפים שאינם הוניים.
הכנסה לעורך דין (RPL): הכנסות גולמיות חלקי מספר עורכי דין. נתון זה מראה את היכולת לייצר הכנסות של עורכי הדין במשרד באופן כללי, אך אינו גורם להוצאות המשרד כגון פיצויים נלווים ותקורה במשרד.
פיצוי ממוצע של שותפים (ACP): סך הסכומים ששולמו לשותפים הוניים ושותפים ללא ערך (כלומר, הכנסה תפעולית נטו בתוספת פיצוי של שותפים ללא שווי) חלקי המספר הכולל של השותפים ההוניים והשאינם. התוצאה היא נתון כוללני יותר מ- PPP, אך נותרה נוטה למניפולציה על ידי שינוי מדיניות הוצאות וסיווג מחדש של שותפים פחות רווחיים כשותפים.
שותפות
משרדי עורכי דין מאורגנים בדרך כלל סביב שותפים , שהם בעלים משותפים ומנהלים עסקיים של הפעולה המשפטית; מקורבים , שהם עובדי המשרד עם סיכוי להיות שותפים; ומגוון עובדי צוות המספקים שירותי תמיכה למשפטים , פקידותיות ואחרות. מקורב עשוי להיאלץ להמתין 11 שנים לפני שמתקבלת ההחלטה האם בן הזוג הופך לשותף. במשרדי עורכי דין רבים יש ” מדיניות הפעלה או הפעלה “, אינטגרלית במערכת Cravath , שהיתה שותפה לחלוץ בתחילת המאה ה -20 על ידי השותף פול Cravath מ Cravath, סוויין ומור., ואומצה באופן נרחב על ידי חברות נעליים לבנות במיוחד ; מקורבים שאינם שותפים נדרשים להתפטר, ועשויים להצטרף למשרד אחר, להפוך למטפל יחיד, לעבוד בבית במחלקה משפטית תאגידית או לשנות מקצוע. שיעורי השחיקה גבוהים במיוחד במקצוע.
הפיכת לשותף ליוקרתית מאוד בחברות גדולות או בינוניות, בשל התחרות שמקורה באופן טבעי ביחסים גבוהים יותר בין שותפים לשותפים. חברות כאלה עשויות להוציא פרסומות בפרסומים מקצועיים כדי להודיע מי הפכה לשותפה. באופן מסורתי, שותפים שותפו ישירות ברווחי המשרד, לאחר ששילמו לעובדים שכירים, למשכיר ולעלויות הרגילות של רהיטים, ציוד משרדי וספרים עבור ספריית החוק (או מנוי למסד נתונים). שותפים בשותפות מוגבלת יכולים לפעול באופן אוטונומי בכל הקשור לטיפוח עסקים חדשים ולשירות לקוחות קיימים במסגרת ספר העסקים שלהם .
שיטות התמורה לשותפים משתנות מאוד בין משרדי עורכי הדין. במשרדי עורכי דין גדולים בארצות הברית, “פער הפיצויים” (היחס בין שכר השותף הגבוה ביותר לשכר השותף הנמוך ביותר) בקרב חברות המגלות מידע נע בין 3: 1 ל -24: 1. רווחים גבוהים יותר נועדו לקדם ביצועים פרטניים, בעוד רווחים נמוכים יותר נועדו לקדם עבודת צוות וקולגיאליות.
משרדי עורכי דין גדולים רבים עברו למודל שותפות דו-שכבתי, עם שותפים הוניים ושאינם . שותפים למניות נחשבים כבעלי חלק בבעלות במשרד, וחלקם ברווחים (והפסדים) של המשרד. לשותפים שאינם בעלי הון משולם בדרך כלל משכורת קבועה (אם כי גבוהה בהרבה מהעמיתים), ולעתים קרובות הם מקבלים זכויות הצבעה מוגבלות מסוימות ביחס לפעילות המשרד.
השותפות המתמשכת הוותיקה ביותר בארצות הברית היא של Cadwalader, Wickersham & Taft , שנוסדה בשנת 1792, בעיר ניו יורק . משרד עורכי הדין הוותיק ביותר בפועל ברציפות בארצות הברית הוא Rawle & Henderson LLP , שנוסד בשנת 1783, בפילדלפיה .
סיום השותפות
נדיר ששותף נאלץ לפרוש על ידי שותפים אחרים, אם כי זה יכול לקרות אם השותף מבצע פשע או רשלנות, חווה מחלת נפש משבשת או לא תורם לרווחיות הכוללת של המשרד. עם זאת, כמה חברות גדולות כתבו בהסכם השותפות גיל פרישה כפוי לשותפים, שיכול להיות בין גיל 65 ומעלה.
לעומת זאת, מרבית מנהלי התאגידים נמצאים בסיכון גבוה הרבה יותר לפיטורים, גם כאשר הסיבה הבסיסית אינה ישירה באשמתם, כמו למשל ירידה במחיר המניות של החברה. ברחבי העולם, קשה לאמוד את גיל הפרישה של השותפים ולעתים קרובות משתנה מאוד, במיוחד משום שבמדינות רבות אין זה חוקי לחייב גיל פרישה.
תפקיד “מועצה”
בארצות הברית, קנדה ויפן, לחברות גדולות ובינוניות רבות יש עורכי דין עם התפקיד “יועץ”, “יועץ מיוחד” או ” יועץ “. כפי שציין בית המשפט העליון בקליפורניה , התואר רכש כמה הגדרות קשורות אך מובחנות שאינן משתלבות בקלות במבנה השותף המסורתי. עורכי דין אלה הם אנשים העובדים במשרד, כמו מקורבים, אם כי לחברות מסוימות יש קבלן עצמאי מערכת היחסים עם היועץ שלהם.
אך בניגוד למקורבים, ויותר כמו שותפים, בדרך כלל יש להם לקוחות משלהם, מנהלים תיקים משלהם ומפקחים על מקורבים. מערכות יחסים אלה בנויות כך שיאפשרו לעורכי דין בכירים יותר לשתף במשאבים וב”שם המותג “של המשרד מבלי להיות חלק מההחלטות הניהוליות או חלוקת הרווחים. התואר נראה לעתים קרובות בקרב מקורבים לשעבר שאינם שותפים, או שגויסו לרוחב לחברות אחרות, או העובדים כיועצים פנימיים ואז חוזרים לסביבה הפירמטית הגדולה.
בחלק מהחברות ניתן הכותרת “יועץ” לשותפים בדימוס המקיימים קשרים עם המשרד. לעיתים “של יועץ” מתייחס לעורכי דין בכירים או מנוסים, כגון יועצים משפטיים זרים, בעלי ניסיון מיוחד בהיבטים מסוימים של משפט ופרקטיקה. הם נשכרים כקבלנים עצמאיים על ידי חברות גדולות כהסדר מיוחד, שעשוי להוביל לתוצאות רווחיות עבור השותפות. במצבים מסוימים “יועץ” יכול להיחשב כמצב מעבר במשרד.
מיזוגים ורכישות בין משרדי עורכי דין
מיזוגים, רכישות, חלוקה וארגון מחדש מתרחשים בין משרדי עורכי דין כמו בעסקים אחרים. ספרי העסקים הספציפיים והתמחותם של עורכי הדין, כמו גם המבנים האתיים המקצועיים סביב ניגוד אינטרסים יכולים להוביל לפירוק חברות לפיתוח לקוחות או פרקטיקות שונות, או מיזוג או גיוס עורכי דין מנוסים לרכישת לקוחות חדשים או תחומי עיסוק. התוצאות משתנות לעתים קרובות בין חברות שחוות מעברים כאלה.
חברות שזוכות בתחומי עיסוק או מחלקות חדשות באמצעות גיוס עובדים או מיזוגים מורכבים ותובעניים יותר (ובדרך כלל רווחיים יותר) עשויים לראות את המיקוד, הארגון והמשאבים של החברה עוברים בצורה דרמטית לעבר המחלקות החדשות. לעומת זאת, חברות יכולות להתמזג בין עורכי דין מנוסים כשותפים למטרות מימון ומשאבים משותפים,
מיזוגים של משרד עורכי דין נוטים להיות שונים , מכיוון שרק משרדי עורכי דין הפועלים במערכות משפט דומות עשויים להתמזג. לדוגמא, חברות ארה”ב יתמזגו לעיתים קרובות עם משרדי עורכי דין אנגלים, או משרדי עורכי דין מתחומי משפט אחרים. יוצא מן הכלל הבולט הוא King & Wood Mallesons , משרד עורכי דין רב לאומי שנגרם כתוצאה ממיזוג בין משרד עורכי דין אוסטרלי לבין משרד עורכי דין סיני.
למרות שמיזוגים שכיחים יותר בקרב כלכלות טובות יותר, ומאטים מעט במהלך מיתון, חברות גדולות לפעמים משתמשות במיזוגים כאסטרטגיה להגברת ההכנסות במהלך מיתון. עם זאת, נתוני אלטמן וייל מצביעים על כך שרק ארבע חברות התמזגו במחצית הראשונה של 2013, בהשוואה לשמונה באותה תקופה בשנת 2012, והדבר התייחס אליהן כמעיד על ירידה במורל בכלכלה המשפטית וכמות ה דרש.
גודל
משרדי עורכי דין
משרדי עורכי דין יכולים להשתנות בגודלם. משרדי עורכי הדין הקטנים ביותר הם עורכי דין העוסקים לבדם, המהווים את הרוב המכריע של עורכי הדין כמעט בכל המדינות.
חברות קטנות יותר נוטות להתמקד בהתמחויות מסוימות של החוק (למשל דיני פטנטים , דיני עבודה , דיני מיסים , הגנה פלילית, נזק אישי); חברות גדולות עשויות להיות מורכבות מכמה קבוצות התמחות מיוחדות, המאפשרות למשרד לגוון את בסיס הלקוחות והשוק שלה ולהציע מגוון שירותים ללקוחותיהם.
במשרדי עורכי דין גדולים יש לרוב מחלקות ליטיגציה ועסקאות נפרדות. מחלקת העסקאות מייעצת ללקוחות ומטפלת בעבודות משפטיות עסקיות, כגון עריכת חוזים, טיפול בבקשות וגישות משפטיות הדרושות, והערכת והקפדה על קיום החוק הרלוונטי; ואילו מחלקת הליטיגציה מייצגת לקוחות בבית המשפט ומטפלת בעניינים הכרחיים (כגון גילוי ובקשות שהוגשו לבית המשפט) לאורך כל תהליך ההתדיינות המשפטית.
משרדי עורכי דין בוטיק
עורכי דין בערים קטנות ובעיירות עדיין עשויים לנהל פרקטיקות כלליות מיושנות, אך מרבית עורכי הדין העירוניים נוטים להיות מתמחים ביותר בשל מורכבותו העצומה של החוק כיום. לפיכך, יש חברות קטנות בערים המתמחות בהפעלת סוג חוק אחד בלבד (כמו העסקה , הגבלים עסקיים , קניין רוחני , קרנות השקעה , טלקומוניקציה או תעופה) ונקראות משרדי עורכי דין בוטיקיים.
משרדי עורכי דין וירטואליים
פיתוח של המאה ה -21 היה הופעתו של משרד עורכי הדין הווירטואלי , משרד עם כתובת עסק וירטואלי אך ללא מיקום משרדי לבנים ופתוחים פתוח לציבור. זה נעשה תוך שימוש בטלקומוניקציה מודרנית להפעלה ממקומות מרוחקים ולספקת שירותיו ללקוחות בינלאומיים, תוך הימנעות העלויות של אחזקת שטח פיזי בעלות תקורה נמוכה יותר מאשר משרדי עורכי דין מסורתיים.
מבנה עלות נמוך יותר זה מאפשר למשרדי עורכי דין וירטואליים לחייב לקוחות על בסיס מגירה ולא לפי שעות חיוב ששולמו מראש על ידי הנישום.
החידושים הקשורים כוללים ספק שירותי אלטרנטיביים אלטרנטיביים (ALSP), מיקור חוץ משפטי ומה שמכונה לפעמים “NewLaw”.
במשרדי עורכי הדין הגדולים יש יותר מ -1,000 עורכי דין. חברות אלה, המכונות לרוב “מגאפירמות” או ” חוק גדול “, בדרך כלל משרדים בכמה יבשות, מחייבות 750 דולר ארה”ב לשעה ומעלה, ויש להן יחס גבוה של צוות תמיכה לעורך דין. בגלל האופי המקומי והאזורי של חברות, הגודל היחסי של המשרד משתנה.
חברות “שירות מלא”
החברות הגדולות ביותר אוהבות לכנות את עצמן חברות ” BigLaw ” מכיוון שיש להן מדורים המתמחים בכל קטגוריה של עבודה משפטית, שמשמעותה בארה”ב בדרך כלל עסקאות מיזוגים ורכישות , בנקאות, וסוגים מסוימים של התדיינות משפטית גבוהה. חברות אלו לעיתים נדירות עושות עבודות נזקי גוף של התובעים. עם זאת, משרדי עורכי הדין הגדולים אינם גדולים במיוחד בהשוואה לעסקים גדולים אחרים (או אפילו משרדי שירותים מקצועיים אחרים).
בשנת 2008, משרד עורכי הדין הגדול ביותר בעולם היה המשרד הבריטי קליפורד צ’אנס , אשר היו הכנסות של למעלה מ US $ 2 מיליארד. בשנת 2020, קירקלנד ואליס הגיעו למקום הראשון עם הכנסות של 4.15 מיליארד דולר בעוד הוגאן לוולססיים את הרשימה במקום העשירי עם 2.25 מיליארד דולר, וקליפורד צ’אנס נותרה החברה הבריטית היחידה בין עשרת הביגלאו המובילים. ניתן להשוות זאת עם 404 מיליארד דולר עבור החברה הגדולה בעולם לפי מחזור אקסון מוביל ו- 28 מיליארד דולר עבור חברת השירותים המקצועיים הגדולה ביותר דלויט .
ברחבי העולם
משרדי עורכי הדין הגדולים ביותר (המכונים ” BigLaw “) משרדים הראשיים נמצאים בעיקר בבריטניה ובארצות הברית. עם זאת, חברות גדולות המונות יותר מ -1,000 עורכי דין נמצאים גם באוסטרליה (מינטר אליסון, 1,500 עורכי דין), סין (דצ’נג, 2,100 עורכי דין) וספרד (Garrigues, 2,100 עורכי דין).
המערכת האמריקאית של רישוי עורכי דין על בסיס מדינה אחר מדינה, המסורת שיש מטה במדינה אחת בארה”ב והתמקדות קרובה ברווחים לכל שותף (בניגוד לקנה המידה העצום) הגבילה עד היום את גודלם של רוב האמריקנים. משרדי עורכי דין. לפיכך, בעוד שמשרדי עורכי הדין הרווחיים ביותר בעולם נותרים בניו יורק, ארבע מתוך שש המשרדים הגדולים בעולם ממוקמים בלונדון שבבריטניה.
אך גודלה העצום של ארצות הברית מביא למספר גדול יותר של חברות גדולות בסך הכל – מאמר משנת 2003 צוין כי בארצות הברית לבדה היו 901 משרדי עורכי דין עם יותר מ -50 עורכי דין, ואילו בקנדה היו רק 58 חברות כאלה, 44 בגרייט. בריטניה, 14 בצרפת ו -9 בגרמניה. יש נטייה גוברת לגלובליזציה של משרדי עורכי דין.
בשל גודלם, משרדי עורכי הדין שבבעלות ארה”ב ובריטניה הם היוקרתיים והחזקים בעולם, והם נוטים לשלוט בשוק הבינלאומי לשירותים משפטיים. מאמר מחקרי משנת 2007 ציין כי חברות ממדינות אחרות פשוט אוספות את שאריותן: “[סך הכל של התחרות הוא יחסית מסודר לפיו בעיקר אוסטרליה, ניו זילנד וקנדה מתחרות על עסקים שלא נדרשים על ידי משרדי עורכי דין אנגלים או אמריקאים.”
מיתון
כתוצאה מהמיתון בארה”ב ב -2008 וב -2009 משרדי עורכי דין רבים בארה”ב צמצמו את הצוות במידה ניכרת, וחלקם נסגרו. דנוור פוסט דיווח כי עורכי דין גדולים קיצצו יותר מ -10,000 משרות בכל הארץ בשנת 2009. ב -12 בפברואר, 2009, בלומברג דיווח כי 700 משרות קוצצו שיום אחד ממשרדי עורכי הדין ברחבי הארץ. בין החברות שנסגרו כללה הלר ארמן , חברה שבסיסה בסן פרנסיסקו שהוקמה בשנת 1890 והאליוולס הבריטית. בין אלה ששרדו, פיטורי משרד עורכי דין הפכו נפוצים כל כך עד שפרסומי סחר כמו עורך דין אמריקאיהפיק “רשימת פיטורים” מתמשכת של משרדי עורכי הדין בפריסה ארצית שמקצצת מקומות עבודה.
משכורות
מבני שכר של משרד עורכי דין תלויים בדרך כלל בגודל המשרד. משכורות של חברות קטנות משתנות מאוד בין מדינות וממדינה למדינה, ולעתים קרובות אינן זמינות באופן ציבורי. מכיוון שלרוב המדינות אין מקצועות משפטיים מאוחדים, לעיתים קרובות יש פערים משמעותיים בהכנסות בין המקצועות המשפטיים השונים במדינה מסוימת.
זמינות נתוני השכר תלויה גם בקיומם של עיתונאים וסוציולוגים המסוגלים לאסוף ולנתח נתונים כאלה. איגוד המנהלים המשפטיים (ALA) מייצר מחקר שנתי בנושא פיצויים והטבות של משרד עורכי דין, ונמצא בכתובת http://alanet.org/compsurvey
ארצות הברית
ארה”ב היא כיום המדינה היחידה עם מספיק עורכי דין, כמו גם עיתונאים וסוציולוגים המתמחים בחקרם, שיש להם נתונים זמינים באופן נרחב על מבני השכר במשרדי עורכי הדין הגדולים.
בשנת 2006, שכר החציוני של בוגרים חדשים נע בין ארה”ב $ 50,000 בשנה בחברות קטנות (2 עד 10 עורכי דין ) בארה”ב 160,000 $ בשנה בחברות גדולות מאוד (יותר מ 501 עורכי דין). חלוקת המשכורות הללו הייתה בימודית מאוד, כאשר רוב עורכי הדין החדשים השתכרו בקצה הגבוה או בקצה הנמוך ביותר, ושכר חציוני של 62 אלף דולר.
בקיץ 2016 העלתה חברת עורכי הדין ניו יורק Cravath, Swaine & Mor את משכורת החברה הראשונה בשנה ל -180,000 $. בקרוב עקבו אחר רבים משרדי עורכי דין לאומיים יוקרתיים וגדולים בניו יורק. שנתיים לאחר מכן, בקיץ 2018, העלתה חברת עורכי הדין ניו יורק מילבנק את משכורת העמותה בשנה הראשונה ל -190,000 דולר, כאשר חברות גדולות אחרות עוקבות אחריה זמן קצר לאחר מכן.
מודל השכר המסורתי של מקורבי משרד עורכי דין הוא פיצוי נעילה , שבו משכורות עמיתים עולים בסכום קבוע מדי שנה מסיום לימודי המשפטים של העמית. עם זאת, חברות רבות עברו למערכת פיצויים ברמה, בה מקורבים מחולקים לשלוש (או לפעמים ארבע) רמות המבוססות על מיומנויות שולטות.
בשנת 2013, השכר החציוני עבור שלוש דרגות העמותה היה 152,500 דולר, 185,000 ו -216,000 דולר בקרב חברות גדולות (יותר מ -700 עורכי דין), ו -122,000 דולר, 143,500 דולר ו -160,000 דולר בקרב כל החברות.
החלק ממשרדי עורכי הדין בולט, כמו גודווין פרוקטר ו פול הייסטינגס , לתת בונוסי חתימה נדיבים (למשל, $ 20k) למקורבי שנה הראשונה נכנסו מחזיקי JD / MBA מעלות.
דרך נוספת שמקורבי משרד עורכי דין מגדילים את הרווחים שלהם או משפרים את תנאי העסקתם היא באמצעות מעבר רוחבי למשרד עורכי דין אחר. סקר שנערך לאחרונה על ידי LexisNexis הצביע על כך שמעל 95% ממשרדי עורכי הדין שהתייעצו התכוונו להעסיק עורכי דין רוחביים בשנתיים הקרובות. אף שההצלחה של עורך הדין וגם של משרדי עורכי הדין בגיוס לרוחב הוטלה בספק.
סקירת חוק לאומי הדיווח כי עלות גיוס, תגמול, ושילוב עורך דין לרוחב יכולה להיות כלפי מעלה של 600,000 $ וכי 60% מכלל גיוסי עו”ד לרוחב מצליחים לשגשג במשרדי עורכי הדין החדשים שלהם.
בריטניה
חברות בריטיות נוהגות בדרך כלל לקבל פיצוי נעילה . בשינה בלונדון , משכורות עורך דין ברמה בסיסית (NQ – חדש מוסמך) הוא בדרך כלל: (i) £ 40,000-70,000 בבוטיק וחברות לאומיות, (ii) £ 80,000-100,000 בחברות מעגל קסמים, וכן (iii) £ 120,000- £ 155,000 במשרדים בלונדון של חברות אמריקאיות מובילות.
מקורב בכיר עם ניסיון של שש שנים עשוי להרוויח 68,000-120,000 ליש”ט בחברה לאומית או למעלה מ -160,000 ליש”ט בחברה גלובלית. רמות השכר נמוכות באזורים מחוץ ללונדון.
אוסטרליה
באוסטרליה יש שונות אזורית בשכר עורכי הדין, עם רמות השכר הגבוהות ביותר בסידני , ואחריה מלבורן , פרת ‘ , בריסביין , אז אדלייד . המשכורות משתנות בין חברות ברמה העליונה, הבינונית והחברות הקטנות. במשרדים מהשורה הראשונה בסידני, שכרם של עורכי דין שהתקבלו לעסוק נע בין 75,000 $ ל -92,000 $ והשותפים מרוויחים בממוצע 1,215,000 $. בסידני שכר התחלה באמצע דרג לעורכי דין שהתקבלו נע בין $ 65,000 ל- $ 82,000 מרבית עורכי הדין האוסטרלים לא מתקבלים רק לאחר 10 חודשים בתקופת עבודתם, שכן התקופה הראשונית כוללת הכשרה משפטית מפוקחת לפני מתן הקבלה.
בדרך כלל בחברות אוסטרליות עורכי דין נמצאים במערכת נעילה במהלך השנתיים הראשונות של התרגול, ובעקבותיהם תוספות השכר תלויות בביצועים המוערכים, במידה רבה, לפי שביעות רצון ממטרות השעה החייבות.
הונג קונג
מקורבים חדשים מוסמכים בחברות מובילות בהונג קונג בדרך כלל מרוויחים 840,000 דולר HK ל -948,000 דולר HK, עם שותפים בטווח של 1.6 מיליון דולר HK לארבעה מיליון דולר +; חברות רבות משלמות משכורות בניו יורק עם התאמות יוקר המחיה.
סינגפור
בחברות מקומיות בסינגפור, מקורבים לשלוש השנים הראשונות שלהם מרוויחים בדרך כלל בין 60,000 ל -100,000 דולר, ואילו מקורבים באמצע (4-7 שנים) מרוויחים 110,000 עד 180,000 $ ומקורבים בכירים (8+ שנים) מרוויחים 160,000 $ ומעלה. חברות בינלאומיות משלמות משמעותית יותר, כאשר מקורבים בכירים מרוויחים לעיתים יותר מ -250,000 דולר.
הודו
יש מידע נוסף עבור שותפים ברמת הכניסה [ יש צורך בהגדרה ] . עורכי דין בשנה הראשונה מרוויחים בין 8,000 INR ל- 1,10,000 INR בחודש. משרדי עורכי דין בדרגה 1 מספקים את חבילת השכר הטובה ביותר, כ- 15,00,000 רופי שנתי. קיים הבדל רחב בטווח השכר בהתאם לעיר, משרד עורכי הדין, אוניברסיטת המועמד וחכמתו של המועמד. המשכורת היא יותר בערים כמו מומבאי ודלהי לעומת ערים אחרות כמו קולקטה, בנאראס, פונה, אחמדאבאד וכו ‘.
מיקום
בית ENS, בניין משרד עורכי דין בקייפטאון , דרום אפריקה
רוב משרדי עורכי הדין ממוקמים בבנייני משרדים בגדלים שונים, החל מבניינים חד קומתיים צנועים ועד גורדי שחקים מהגבוהים בעולם (אם כי רק בשנת 2004, פול הייסטינגס היה המשרד הראשון שהניח את שמו על גורד שחקים).
בסוף 2001 פורסם באופן נרחב כי משרד התובעים בג’ון סי. Dearie במדינת ניו יורק התנסה במשרדי עורכי דין ניידים בגודל אוטובוס . המשרד מתעקש כי הוא לא ” רודף אחר אמבולנסים “. לטענתה, משרד עורכי דין על גלגלים נוח יותר לתובעים בגין נזקי גוף, שלעתים קרובות מחלימים מפגיעות קשות וכך הם מתקשים לנסוע רחוק מבתיהם לראיון הכנסה.
דירוגים
משרדי עורכי דין מדורגים בצורה אובייקטיבית, כמו לפי הכנסות , רווחים לשותף , ובאופן סובייקטיבי, על ידי מפרסמים משפטיים ועיתונאים שונים.
מכיוון שפרקטיקה משפטית היא יריבה, דירוגים של משרד עורכי דין נשענים באופן נרחב על ידי מקורבים פוטנציאליים , שכירים לרוחב ולקוחות משפטיים . דירוגים סובייקטיביים מכסים בדרך כלל תחומי עיסוק כגון כרטיס התאגיד האמריקאי של עורך הדין האמריקני וחברות ה- IP המובילות. דירוג מקומות העבודה מופנה כלפי עורכי דין או סטודנטים למשפטים, ומכסה נושאים כמו איכות חיים, שעות, ידידותית למשכורת ומשכורות. לבסוף, דירוגים סטטיסטיים מכסים בדרך כלל נתונים הקשורים לרווח כגון רווחים לשותף והכנסות לעורך דין.
שירותי דירוג עורכי דין של צד שלישי כגון Chambers and Partners ומרטינדייל-האבל בדרך כלל תחרותיים מאוד ויכולים לסייע בהעלאת הפרופיל המקצועי של עו”ד פרטני, וכדי להשיג יתרון שיווקי זה צצו בארה”ב למעלה מ -1,200 דירוג עורכי דין ו / או פרסים איגודי עורכי דין ממלכתיים שונים שמו לב לצמיחה העזה של עורכי הדין. הוענקו פרסי כבוד וקבעו כי עורכי דין רשאים להתייחס להצטיינות כזו בפרסום ” רק כאשר ניתן לאמת את בסיס ההשוואה” והארגון המעניק את הפרס “ערך בירור נאות לגבי כשירותו של עורך הדין הבודד. ”
במסיבת עיתונאים אוקטובר 2007 דווח ב”וול סטריט ג’ורנל ואת הניו יורק טיימס , קבוצת סטודנט למשפטים בניית מקצוע עריכת הדין Better שוחרר שלה השנתי הראשון בדירוג משרדי עורכי הדין המובילים לפי שעות בתשלום הממוצע, פרו בונו השתתפות, והגיוון הדמוגרפי. בעיקר, בדו”ח דורגו אחוזי הנשים, אפרו-אמריקאים , היספנים, אסיה-אמריקאים וגאים ולסביות במשרדי עורכי הדין המובילים באמריקה.. הקבוצה שלחה את המידע לבתי ספר למשפטים מובילים ברחבי הארץ, ועודדה את התלמידים לקחת את הנתונים הדמוגרפיים הללו בחשבון בבחירת מקום העבודה לאחר סיום הלימודים. ככל שיותר סטודנטים בוחרים היכן לעבוד על פי דירוג המגוון של החברות, חברות עומדות בפני לחץ שוק הולך וגובר במטרה למשוך טירונים מהשורה הראשונה.
בתרבות הפופולרית
מאמרים ראשיים: דרמה משפטית ו משרדי עורכי דין בתחום סיפורת
מספר תוכניות טלוויזיה , סרטים וספרים נסבו סביב מערכות יחסים המתרחשות במשרדי עורכי דין בדיוניים, והדגישו את הקסם הציבורי עם תפיסתם השגויה של חייהם של עורכי דין בסביבות חזקות.
סדרת טלוויזיה דרמטית משפטית אמריקאית פופולרית אחת נקראת Suits . יש דרמה אמריקאית פופולרית אחת, הידועה גם בשם דרמה קומית בשם Boston Legal אשר נוצרה על ידי דייוויד א ‘קלי והופקה בשיתוף הטלוויזיה של פוקס המאה ה -20 עבור ABC. זהו ספין אוף של סדרת קלי ארוכה נוספת, The Practice , בעקבות מעלליו של הדמות לשעבר אלן שור במשרד המשפטי Crane, Pool & Schmidt.
סרט משפטי מפורסם אחד נקרא המשרד , שעובד מתוך ספר שכתב ג’ון גרישם .
רשימת משרדי עורכי הדין הגדולים ביותר בעולם לפי הכנסות
דירוג | פירמה | הכנסה (דולר ארה”ב) | עורכי דין | הכנסה לעורך דין (דולר ארה”ב) | רווח לשותף (דולר ארה”ב) [2] | מדינה עם הכי הרבה עורכי דין |
1 | קירקלנד ואליס | 4,154,600,000 דולר | 2,598 | 1,599,000 דולר | 5,195,000 דולר | ארצות הברית |
2 | Latham & Watkins | 3,767,623,000 דולר | 2,720 | 1,385,000 דולר | 3,352,000 דולר | ארצות הברית |
3 | DLA Piper (verein) | 3,112,130,000 דולר | 3,894 | 799,000 $ | 1,874,000 דולר | ארצות הברית |
4 | בייקר ומקנזי (ורין) | 2,920,000,000 $ | 4,809 | 607,000 דולר | 1,443,000 דולר | ארצות הברית |
5 | Dentons (Verein) | 2,899,600,000 דולר | 10,977 | 264,000 דולר | 533,000 דולר | ארצות הברית |
6 | Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom | 2,632,615,000 דולר | 1,694 | 1,554,000 דולר | 3,919,000 דולר | ארצות הברית |
7 | קליפורד צ’אנס | 2,500,000,000 $ | 2,489 | 1,005,000 דולר | 2,350,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
8 | סידלי אוסטין | 2,337,803,000 דולר | 1,922 | 1,217,000 דולר | 2,551,000 דולר | ארצות הברית |
9 | מורגן, לואיס ובוקיוס | 2,265,000,000 דולר | 2,063 | 1,098,000 דולר | 1,391,000 דולר | ארצות הברית |
10 | הוגאן לוולס (וויין) | 2,246,050,000 דולר | 2,642 | 850,000 דולר | 1,381,000 דולר | ארצות הברית |
11 | לבן ומארז | 2,184,850,000 דולר | 2,204 | 991,000 דולר | 2,400,000 דולר | ארצות הברית |
12 | אלן ואובר | 2,160,729,000 דולר | 2,447 | 883,000 דולר | 2,215,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
13 | Linklaters | 2,093,569,000 דולר | 2,393 | 875,000 דולר | 2,270,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
14 | יום ג’ונס | 2,077,000,000 $ | 2,514 | 826,000 דולר | 1,093,000 דולר | ארצות הברית |
15 | גיבסון, דאן וקרוצ’ר | 2,008,334,000 דולר | 1,351 | 1,486,000 דולר | 3,345,000 דולר | ארצות הברית |
16 | פרשפילדס ברוקהאוס דרינגר | 1,942,013,000 דולר | 1,812 | 1,072,000 דולר | 2,485,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
17 | נורטון רוז פולברייט | 1,904,019,000 דולר | 3,266 | 583,000 דולר | 907,000 דולר | ארצות הברית |
18 | Ropes & Gray | 1,903,616,000 דולר | 1,247 | 1,527,000 דולר | 2,552,000 דולר | ארצות הברית |
19 | גרינברג טראוריג | 1,641,790,000 דולר | 2,070 | 793,000 דולר | 1,750,000 דולר | ארצות הברית |
20 | סימפסון תאכר וברטלט | 1,618,633,000 דולר | 996 | 1,625,000 דולר | 4,417,000 דולר | ארצות הברית |
21 | CMS ( EEIG ) | 1,596,128,000 דולר | 3,765 | 424,000 דולר | 766,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
22 | וייל, גוטשל ומנגס | 1,517,889,000 דולר | 1,126 | 1,348,000 דולר | 4,028,000 דולר | ארצות הברית |
23 | מאייר בראון | 1,484,000,000 דולר | 1,632 | 909,000 דולר | 1,702,000 דולר | ארצות הברית |
24 | סאליבן וקרומוול | 1,467,398,000 דולר | 809 | 1,814,000 דולר | 4,653,000 דולר | ארצות הברית |
25 | דייויס פולק וורדוול | 1,444,000,000 דולר | 975 | 1,481,000 דולר | 4,514,000 דולר | ארצות הברית |
26 | פול, וייס, ריפקינד, וורטון וגריסון | 1,387,694,000 דולר | 1,020 | 1,360,000 דולר | 4,699,000 דולר | ארצות הברית |
27 | קינג אנד ספאלדינג | 1,338,607,000 דולר | 1,165 | 1,149,000 דולר | 2,847,000 דולר | ארצות הברית |
28 | גודווין פרוקטר | 1,330,176,000 דולר | 1,091 | 1,219,000 דולר | 2,463,000 דולר | ארצות הברית |
29 | קוליי | 1,329,329,000 דולר | 1,009 | 1,318,000 דולר | 2,382,000 דולר | ארצות הברית |
30 | פול הייסטינגס | 1,268,910,000 דולר | 954 | 1,330,000 דולר | 3,254,000 דולר | ארצות הברית |
31 | הרברט סמית Freehills | 1,263,904,000 דולר | 2,228 | 567,000 דולר | 1,269,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
32 | קווין עמנואל אורקהארט וסאליבן | 1,252,062,000 דולר | 827 | 1,514,000 דולר | 4,556,000 דולר | ארצות הברית |
33 | ריד סמית ‘ | 1,246,926,000 דולר | 1,602 | 778,000 דולר | 1,261,000 דולר | ארצות הברית |
34 | קלירי גוטליב סטן והמילטון | 1,211,009,000 דולר | 1,210 | 1,001,000 דולר | 3,162,000 דולר | ארצות הברית |
35 | Eversheds Sutherland | 1,206,000,000 דולר | 2,563 | 471,000 דולר | 1,161,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
36 | קובינגטון וברלינג | 1,187,388,000 דולר | 1,112 | 1,068,000 דולר | 1,734,000 דולר | ארצות הברית |
37 | וילמר קטלר פיקרינג הייל ודור | 1,184,336,000 דולר | 844 | 1,403,000 דולר | 2,151,000 דולר | ארצות הברית |
38 | מקדרמוט, וויל ואמרי | 1,172,114,000 דולר | 1,051 | 1,115,000 דולר | 1,884,000 דולר | ארצות הברית |
39 | אוריק, הרינגטון וסוטקליף | 1,158,537,000 דולר | 990 | 1,170,000 דולר | 1,989,000 דולר | ארצות הברית |
40 | מוריסון ופורסטר | 1,147,200,000 דולר | 1,005 | 1,141,000 דולר | 1,982,000 דולר | ארצות הברית |
41 | דכרט | 1,135,502,000 דולר | 974 | 1,116,000 דולר | 2,728,000 דולר | ארצות הברית |
42 | אקין גאמפ שטראוס האור ופלד | 1,135,014,000 דולר | 910 | 1,247,000 דולר | 2,402,000 דולר | ארצות הברית |
43 | קינג ווד מאלסונס (verein) | 1,079,000,000 $ | 3,258 | 331,000 דולר | 921,000 דולר | סין |
44 | מילבנק | 1,069,027,000 דולר | 765 | 1,398,000 דולר | 3,874,000 דולר | ארצות הברית |
45 | Debevoise & Plimpton | 1,049,459,000 דולר | 710 | 1,304,000 דולר | 3,265,000 דולר | ארצות הברית |
46 | Squire Patton Boggs | 1,035,000,000 $ | 1,485 | 697,000 דולר | 1,027,000 דולר | ארצות הברית |
47 | הולנד ונייט | 1,026,809,000 דולר | 1,212 | 847,000 דולר | 1,424,000 דולר | ארצות הברית |
48 | גייטס K&L | 1,026,626,000 דולר | 1,691 | 607,000 דולר | 990,000 $ | ארצות הברית |
49 | ווינסטון וסטראון | 1,012,310,000 דולר | 879 | 1,152,000 דולר | 2,162,000 דולר | ארצות הברית |
50 | פרוסקאוור רוז | 1,004,942,000 דולר | 744 | 1,351,000 דולר | 2,660,000 דולר | ארצות הברית |
51 | שירמן וסטרלינג | 968,164,000 דולר | 849 | 1,140,000 דולר | 2,431,000 דולר | ארצות הברית |
52 | וילסון, סונסיני, גודריץ ‘ורוזאטי | 961,000,000 $ | 842 | 1,142,000 דולר | 2,350,000 דולר | ארצות הברית |
53 | ארנולד ופורטר | 951,900,000 דולר | 919 | 1,036,000 דולר | 1,242,000 דולר | ארצות הברית |
54 | פרקינס קוי | 934,810,000 דולר | 1,042 | 897,000 דולר | 1,287,000 דולר | ארצות הברית |
55 | פולי ולרדנר | 920,427,000 דולר | 1,023 | 900,000 דולר | 1,251,000 דולר | ארצות הברית |
56 | ווכטל, ליפטון, רוזן וכץ | 882,086,000 דולר | 265 | 3,329,000 דולר | 6,330,000 דולר | ארצות הברית |
57 | בריאן קייב לייטון פייזנר | 869,057,000 דולר | 1,399 | 621,000 דולר | 844,000 דולר | ארצות הברית |
58 | וילקי פאר וגלאגר | 868,000,000 $ | 696 | 1,247,000 דולר | 3,089,000 דולר | ארצות הברית |
59 | מקגווייר וודס | 853,505,000 דולר | 989 | 863,000 דולר | 1,360,000 דולר | ארצות הברית |
60 | קים וצ’אנג | 846,114,000 דולר | 1,050 | 806,000 דולר | 1,302,000 דולר | דרום קוריאה |
61 | אלסטון אנד בירד | 835,865,000 דולר | 796 | 1,050,000 דולר | 2,087,000 דולר | ארצות הברית |
62 | O’Melveny & Myers | 835,342,000 דולר | 667 | 1,252,000 דולר | 2,262,000 דולר | ארצות הברית |
63 | אשורסט | 822,259,000 דולר | 1,512 | 554,000 דולר | 1,299,000 דולר | אוֹסטְרַלִיָה אוֹסטְרַלִיָה |
64 | קלייד ושות ‘ | 800,554,000 דולר | 1,756 | 456,000 דולר | 922,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
65 | קראווט, סוויין ומור | 799,555,000 דולר | 526 | 1,520,000 דולר | 4,414,000 דולר | ארצות הברית |
66 | שפרד, מולין, ריכטר והמפטון | 799,139,000 דולר | 780 | 1,025,000 דולר | 1,689,000 דולר | ארצות הברית |
67 | וינסון ואלקינס | 792,597,000 דולר | 656 | 1,208,000 דולר | 2,517,000 דולר | ארצות הברית |
68 | פריד, פרנק, האריס, שריבר וג’ייקובסון | 776,000,000 $ | 538 | 1,442,000 דולר | 3,268,000 דולר | ארצות הברית |
69 | יינקג Yingke | 762,873,000 דולר | 8,862 | 86,000 דולר | 172,000 דולר | סין |
70 | האנטון אנדרוס קורת ‘ | 756,000,000 $ | 861 | 878,000 דולר | 1,097,000 דולר | ארצות הברית |
71 | בייקר בוטס | 751,070,000 דולר | 734 | 1,023,000 דולר | 1,662,000 דולר | ארצות הברית |
72 | סלוטר ומאי | 737,990,000 דולר | 598 | 1,234,000 דולר | 3,073,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
73 | בייקר והוסטלר | 732,494,000 דולר | 890 | 823,000 דולר | 1,035,000 דולר | ארצות הברית |
74 | סייפארט שו | 717,370,000 דולר | 882 | 813,000 דולר | 1,140,000 דולר | ארצות הברית |
75 | פרגומן | 701,787,000 דולר | 582 | 1,207,000 דולר | 1,884,000 דולר | ארצות הברית |
76 | פילסברי ווינטרופ שו פיטמן | 677,320,000 דולר | 643 | 1,053,000 דולר | 1,500,000 דולר | ארצות הברית |
77 | קטן מוצ’ין רוזנמן | 669,709,000 דולר | 675 | 993,000 דולר | 1,682,000 דולר | ארצות הברית |
78 | LLP חביב | 657,038,000 דולר | 735 | 894,000 דולר | 1,165,000 דולר | ארצות הברית |
79 | Gowling WLG | 645,550,000 דולר | 1,283 | 503,000 דולר | 535,000 דולר | קנדה קנדה |
80 | לואיס בריסבויס ביסגארד וסמית ‘ | 642,000,000 $ | 1,528 | 428,000 דולר | 951,000 דולר | ארצות הברית |
81 | פינסט מאסונס | 632,654,000 דולר | 1,678 | 377,000 דולר | 817,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
82 | אוסלר, הוסקין והרקורט | 617,493,000 דולר | 478 | 1,292,000 דולר | 1,372,000 דולר | קנדה קנדה |
83 | ליטלר מנדלסון | 590,038,000 דולר | 1,066 | 553,000 דולר | 521,000 דולר | ארצות הברית |
84 | פולסינלי | 580,437,000 דולר | 849 | 684,000 דולר | 739,000 דולר | ארצות הברית |
85 | נלסון מולינס ריילי וסקארבורו | 557,987,000 דולר | 740 | 754,000 דולר | 996,000 דולר | ארצות הברית |
86 | פוקס רוטשילד | 555,000,000 $ | 860 | 645,000 דולר | 695,000 דולר | ארצות הברית |
87 | טרוטמן סנדרס | 549,617,000 דולר | 664 | 828,000 דולר | 1,074,000 דולר | ארצות הברית |
88 | ג’ונג לון | 535,314,000 דולר | 1,554 | 344,000 דולר | 809,000 דולר | סין |
89 | בלייק, קסלס וגריידון | 524,160,000 דולר | 638 | 822,000 דולר | 747,000 דולר | קנדה קנדה |
90 | פייגר בייקר דניאלס | 521,138,000 דולר | 674 | 773,000 דולר | 896,000 דולר | ארצות הברית |
91 | אוגלטרי, דיקינס, נאש, סמוק וסטוארט | 520,099,000 דולר | 862 | 604,000 דולר | 776,000 דולר | ארצות הברית |
92 | קוזן אוקונור | 517,301,000 דולר | 675 | 767,000 דולר | 828,000 דולר | ארצות הברית |
93 | דואן מוריס | 510,341,000 דולר | 658 | 775,000 $ | 1,010,000 דולר | ארצות הברית |
94 | משרדי עורכי דין AllBright | 506,652,000 דולר | 3,178 | 159,000 דולר | 403,000 דולר | סין |
95 | ניקסון פיבודי | 505,520,000 דולר | 591 | 856,000 דולר | 1,503,000 דולר | ארצות הברית |
96 | מקארתי טטראול | 498,545,000 דולר | 642 | 777,000 דולר | 762,000 דולר | קנדה קנדה |
97 | סימונס וסימונס | 497,952,000 דולר | 1,056 | 472,000 דולר | 949,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
98 | לוק לורד | 496,433,000 דולר | 611 | 812,000 דולר | 1,035,000 דולר | ארצות הברית |
99 | ג’קסון לואיס | 486,149,000 דולר | 865 | 562,000 דולר | 634,000 דולר | ארצות הברית |
100 | בירד אנד בירד | 485,312,000 דולר | 1,200 | 404,000 דולר | 757,000 דולר | הממלכה המאוחדת |
[wpseo_breadcrumb]